Quick Mill Espressomachine 0835

€ 799,00 

% € 879,00  (9.1% bespaard)
Productnummer: QM0835
Productinformatie "Quick Mill Espressomachine 0835"

Halfautomatische espressomachine met ingebouwde bonenmolen.
Zeer gebruikersvriendelijke machine voor een overheerlijke espresso, cappuccino, gewone koffie of een latte macchiato naar eigen smaak bereid. In speciale retro uitvoering.|

“Droge machine”

Deze espresso machine is een zogenaamde “droge machine”. Dit wil zeggen dat het thermoblok pas op gaat warmen zodra op de knop wordt gedrukt. Als het apparaat in de ruststand staat, zit in het verwarmingselement dus geen water waardoor eventuele kalkaanslag grotendeels wordt voorkomen. Door dit unieke thermoblok systeem met koperen leidingen kan deze machine ook onbeperkt stoom en heet water produceren.

 

Eenvoudig in onderhoud

Het grote voordeel van de espressomachine is dat u met een paar simpele handelingen zelf het onderhoud kunt doen. Deze ‘no nonsense’ machine is solide uitgevoerd; geen displays en geen toeters en bellen. Zoals het bedoeld is: gewoon koffie zetten!


Specificaties: 

 • Halfautomaat espressomachine
 • Uitneembaar waterreservoir
 • Uitneembare lekbak
 • Fijnheidsgraad maling instelbaar
 • Stoompijpje voor melk opschuimen of heet water
 • 15 bar pompdruk
 • Thermoblok met koperen leidingen
 • 32 x 35 x 27cm (BxHxD)
 • 13,2 kg
 • 230 Volt
 • 1200 Watt
Cafelat Home Uitklop Bak
Klop je filterdrager gemakkelijk uit in deze uitklopbak van Cafelat. De bak is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van een stevige dwarsbalk waar je je filterdrager tegen aan kunt kloppen. Hij staat stevig op het aanrecht en is groot genoeg voor flink wat koffieresten.

€ 32,99 

Cafelat Tamping Mat - Vlak
Een tampingmat mag niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie. Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.Specificaties: Materiaal: Rubber Afmetingen: 26/22 x  21cm Kleur: Zwart Gewicht: 570 gram

€ 28,95 

Motta Tamper 58 mm zwart
Motta Tamper RVS 58mm met zwart handvat en vlakke bodem. Een zware tamper met een gewicht van 345 gram voor de serieuze thuisbarista!Met zijn zwart houten handvat is deze tamper een mooi gereedschap om je perfect gemalen koffie mooi aan te drukken in de piston om zo een heerlijke koffie te zetten. Mooi strak, Italiaans design. Een cadeau voor jezelf of om te geven!

€ 29,95 

Melkkan RVS 60cl
Deze melkkannen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn erg handig in gebruik. 

€ 18,95 

Brandmeester's Equito 250 gr
Een krachtige biologische melange. Heerlijk voor de bereiding van een espresso of cappuccino.Smaak De Equîto heeft een zoete smaaknuance en een mooi ronde en krachtige afdronk.   Oorsprong Sumatra, Peru, Brazilië en Guatemala  Branding Full City + Keurmerken 100% biologisch [Skal 023040] Stichting EKO-keurmerk  Bereiding De koffie heeft een breed karakter en kan gedronken worden als een pure espresso, maar ook als basis voor een lekkere cappuccino. Verpakking De verpakkingen zijn voor meer dan 85% biobased. Dat wil zeggen dat het gebruikte materiaal grotendeels bestaat uit hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet en cellulose.

€ 8,30 

Quick Mill Pistonring Losse Koffie
Afmetingen: 50,8×3,53mm Gemaakt van een compound voor industrieel gebruik, gebaseerd op Viton. Viton 51415 is een hoogwaardig Fluorelastomeer dat zeer goed bestendig is tegen hoge temperaturen vele chemicaliën, olie en vetten. Door de hoge dichtheid tevens goed toepasbaar in vacuümtoepassingen. Met andere woorden; een perfecte duurzame afsluiting voor uw espressomachine en bijbehorende filterdrager.

€ 6,00