Brandmeester's Equito 250 gr

€ 8,90 

Gemalen -Vermeld jouw machine
Productnummer: 626.2
Productinformatie "Brandmeester's Equito 250 gr"
Smaak
Rijk en zoet van smaak met een ronde en krachtige afdronk en een aciditeit die mooi in balans is

Brandproces
Al onze koffiebonen worden volgens het ‘slowroast’ principe gebrand. De koffiebonen worden met deze methode langzaam gebrand waardoor de smaak en het aroma zich beter en gelijkmatig kunnen ontwikkelen. Deze methode van branden kost iets meer tijd, maar bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit.
Daarom werken wij, in tegenstelling tot veel andere koffiemerken, zonder grote voorraden. Al onze koffiebonen worden uitsluitend ‘on demand’ gebrand. Dat wil zeggen dat de hoeveelheid koffie die wij branden afgestemd wordt op de vraag van onze klanten. Zo ben je altijd gegarandeerd van vers gebrande koffie van meesterlijke kwaliteit. Oftewel, een ‘perfect roast’.

Oorsprong
Sumatra, Peru, Brazilië en Guatemala
Branding Full City +
Keurmerken 100% biologisch [Skal 023040]
Stichting EKO-keurmerk

Bereiding
De koffie heeft een breed karakter en kan gedronken worden als een pure espresso, maar ook als basis voor een lekkere cappuccino.

Verpakking
Onze verpakkingen worden bestickerd door onze vrienden en vriendinnen van de Hartekamp Groep. De Hartekamp Groep ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij het realiseren van hun wensen op het gebied van wonen, werken, leren, ondersteuning en vrijetijdsbesteding.