Quick Mill 3135 met geïntegreerde koffiemolen

€ 1.499,00 

% € 1.675,00  (10.51% bespaard)
Productnummer: QM3135RVS
Productinformatie "Quick Mill 3135 met geïntegreerde koffiemolen"
Enkelvoudig thermoblock, met geïntegreerde koffiemolen, instelbare koffie hoeveelheid voor 1 en 2 kopjes, instelbare druk.

Quick Mill revolutie
Quick Mill introduceert een nieuwe lijn espressomachines, de EVO70. Zijn naam dankt deze ‘state of the art’ espressomachine aan het 70 jarig jubileum van afgelopen jaar.

De 3135 espressomachine van Quick Mill is iets groter dan model 3035 van Quick Mill, maar daar zal je op het aanrecht weinig van merken. De nieuwe machines kenmerken zich vooral door professionele technieken om daarmee nog meer uit je koffie te halen! Ook komt Quick Mill met de EVO70 modellen tegemoet aan een groter gebruikersgemak en de wensen van vele (hobby)barista’s.

Specificaties:
Afmetingen bxhxd 316x382x335mm
Inhoud waterreservoir 1.8 liter
Vermogen 1250 Watt
Gewicht 13 kg
Pompdruk 16 bar
Warmtebron Koperen thermoblok
Soort koffie Losse koffie & ESE servings
Gescheiden stoomunit nee
Garantie 2 jaar
uitvoering in hoogglans roestvrijstaal (topkwaliteit 304)
geïntegreerde koffiemolen van 130 Watt en 1200 toeren per minuut met vlakke stalen maalschijven ∅42mm.
maalfijnheid trapsgewijs en makkelijk instelbaar
maalhoeveelheid instelbare door draaiknopje voorop de machine
keuzeschakelaar voor 1 of 2 kopjes tegelijk malen
isolatie ter beperking van warmteoverdracht van het thermoblock naar de bonenstolp
manometer
thermoblock met koperen leiding
instelbare koffiehoeveelheid voor 1 en 2 espresso’s
instelbare koffietemperatuur op 2°C nauwkeurig
instelbare pre-infusie
instelbare pompdruk (i.c.m. ULKA pomp)
luxe aluminium gepolijste vaste tamper
filterdrager met dubbele uitloop
filterdrager met enkele uitloop (alleen standaard meegeleverd in Nederland & België)
dubbelwandige stoompijp (anti burn)

De Quick Mill 3135 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill 3135 machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium.

Daarnaast is iedere Quick Mill 3135 van Euroquick voorzien van een professionele barista tamper van roestvast staal met houten handvat. De filter(drager) van Quick Mill heeft een specifieke maat en deze Quick Mill tamper past hier perfect bij.
Quick Mill 060 Molen
Deze Quick Mill 060 ‘grinding on demand’ koffiemolen is voorzien van een instelbare timerfunctie. Druk de filterdrager tegen de schakelaar om de molen te starten, en vervolgens stopt hij zodra de ingestelde hoeveelheid koffie is bereikt. Handig is de keuzeschakelaar ‘manual’ of ‘automatisch’. Het klepje voor de koffie-uitloop voorkomt dat er na het malen nog koffiemaalsel uitvalt en sluit de koffie-uitloop weer goed af. De molen werkt met duidelijke maalstanden en het verstellen gaat daarom in een handomdraai. De fraaie stolp is gemaakt van glas en niet van kunststof.Specificaties:Afmetingen bxhxd: 120x330x190 mm Inhoud bonenreservoir: 350 gram Vermogen: 130W Gewicht: 4 kg Maalschijven: vlak Ø42mm Toerental: 1200 rpm Dispenser: nee Timer: ja Garantie: 2 jaar

€ 499,00 

Cafelat Home Uitklop Bak
Klop je filterdrager gemakkelijk uit in deze uitklopbak van Cafelat. De bak is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van een stevige dwarsbalk waar je je filterdrager tegen aan kunt kloppen. Hij staat stevig op het aanrecht en is groot genoeg voor flink wat koffieresten.

€ 32,99 

Cafelat Tamping Mat - Splat
Deze 'splat' tampingmatten mogen niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie.Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.

€ 26,95 

Tamper RVS ergonomisch gevormd

€ 19,95 

Melkkan RVS 60cl
Deze melkkannen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn erg handig in gebruik. 

€ 18,95 

Paul van Dillen Snelontkalker
Snelontkalker voor espresso-/koffieapparaten.Ook geschikt voor diverse andere apparaten. Inhoud 1 liter.

€ 10,99