Quick Mill 060 Molen

€ 439,00 

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: qm060
Productinformatie "Quick Mill 060 Molen"
Deze Quick Mill 060 ‘grinding on demand’ koffiemolen is voorzien van een instelbare timerfunctie. 
Druk de filterdrager tegen de schakelaar om de molen te starten, en vervolgens stopt hij zodra de ingestelde hoeveelheid koffie is bereikt. Handig is de keuzeschakelaar ‘manual’ of ‘automatisch’. 

Het klepje voor de koffie-uitloop voorkomt dat er na het malen nog koffiemaalsel uitvalt en sluit de koffie-uitloop weer goed af. De molen werkt met duidelijke maalstanden en het verstellen gaat daarom in een handomdraai. 
De fraaie stolp is gemaakt van glas en niet van kunststof.

Specificaties:
Afmetingen bxhxd: 120x330x190 mm
Inhoud bonenreservoir: 350 gram
Vermogen: 130W
Gewicht: 4 kg
Maalschijven: vlak Ø42mm
Toerental: 1200 rpm
Dispenser: nee
Timer: ja
Garantie: 2 jaar
Quick Mill 3000 RVS Losse koffie
De Quick Mill 3000 serie espressomachine is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur.  Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding. Dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.Afmetingen bxhxd: 250x380x280 mm Inhoud waterreservoir: 1.8 liter Vermogen: 1080 W Gewicht: 10 kg Pompdruk: 16 bar Warmtebron: koperen thermoblok Soort koffie: losse koffie Garantie: 2 jaarDe Quick Mill 3000 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium. Daarnaast is iedere Quick Mill 3000 van Euroquick voorzien van een professionele barista tamper van roestvast staal met houten handvat en voorzien van Quick Mill logo. De filter(drager) van Quick Mill heeft een specifieke maat en deze Quick Mill tamper past hier perfect bij. De Quick Mill 3000 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager(ook vaak piston genoemd). Het handvat staat onder een hoek van 10º dat het indraaien van de filterdrager in de koffiegroep gemakkelijker maakt. Standaard wordt een 1 kops en een 2 kops filterbakje meegeleverd. Op de filterdrager zit standaard een dubbele koffie uitloop. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je eenvoudig het espressokopje in het midden. Een extra filterbakje voor ESE servings is optioneel. Espresso tip! Het plezier en de kwaliteit van de espresso koffie kun je verder verhogen door zelf je koffiebonen te gaan malen. Investeer dan in een goede koffiemolen die voldoende fijn kan malen. Zoals bijvoorbeeld de Quick Mill 060 koffiemolen. Je zult zien dat je dan als thuisbarista een espresso kunt maken zoals je hem in Italië krijgt!

€ 819,00 

Quick Mill Uitkloplade 820
Deze uitkloplades van Quick Mill zijn speciaal gemaakt voor onder de Quick Mill machines. De lades zijn gemaakt van hoogglans RVS en zijn voorzien van een ronde kunststof afklop balk om hier uw filterdrager op uit te kloppen zonder deze te beschadigen. Elke uitkloplade heeft zijn eigen formaat zodat elke bijpassende Quick Mill machine hier  op past. Ook is het mogelijk om uw molen hier op te zetten om zo de gemorste gemalen koffie gelijk weg te kunnen vegen in de uitkloplade. De maten van de uitkloplade is als volgt (HxBxD): Uitkloplade 810/820 70 x 200 x 270 mm 

€ 119,00 

Motta Tamper 58 mm zwart
Motta Tamper RVS 58mm met zwart handvat en vlakke bodem. Een zware tamper met een gewicht van 345 gram voor de serieuze thuisbarista!Met zijn zwart houten handvat is deze tamper een mooi gereedschap om je perfect gemalen koffie mooi aan te drukken in de piston om zo een heerlijke koffie te zetten. Mooi strak, Italiaans design. Een cadeau voor jezelf of om te geven!

€ 29,95 

Motta koffieverdeler 58 mm
Het ideale hulpmiddel om uw espresso naar een nog hogere kwaliteit te brengen. Met deze verdelen zorgt u ervoor dat de koffie perfect in het filterbakje verdeeld wordt zodat de hoogte van de koffie overal precies even hoog is. Vervolgens drukt u de puk nog met de tamper aan, maar dat gaat nu nooit meer scheef, iets wat met de hand toch snel gebeurd. De RVS onderzijde is te draaien in de zwarte bovenzijde, zodat de diepte traploos aan te passen is aan de gewenste diepte. Voor gebruik met de naked filterdrager is dit hulpstuk ideaal, hiermee lukt elk shot!   Professionele kwaliteit, diameter 58mm, Gemaakt in Italie.

€ 53,50 

Cafelat Tamping Mat - Hoek
Deze tampingmat met hoek mag niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie. Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.Specificaties: Materiaal: Rubber Afmetingen: 21 x 14,5 cm, Overhang 4cm Kleur: Zwart Gewicht: 430 gram

€ 24,00