Quick Mill 3000

€ 819,00 

% € 869,00  (5.75% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: QM3000
Productinformatie "Quick Mill 3000"
De Quick Mill 3000 serie espressomachine is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrijstaal.
De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur.
Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding.
Dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten.
Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.

Specificaties
Afmetingen bxhxd 250x380x280 mm
Inhoud waterreservoir 1.8 liter
Vermogen 1 x 1080 Watt
Gewicht 10 kg
Pompdruk 16 bar
Warmtebron 1 x Koperen thermoblok
Soort koffie Losse koffie & ESE servings
Garantie 2 jaar

De Quick Mill 3000 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium.
Zetgroep Quick Mill Zetgroep Quick Mill met RVS onderdelen.

Daarnaast is iedere Quick Mill 3000 van Euroquick voorzien van een professionele barista tamper van roestvast staal met houten handvat en voorzien van Quick Mill logo. De filter(drager) van Quick Mill heeft een specifieke maat en deze Quick Mill tamper past hier perfect bij.

Tamper bruin hout en RVS Quickmill
De Quick Mill 3000 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager(ook vaak piston genoemd). Het handvat staat onder een hoek van 10º dat het indraaien van de filterdrager in de koffiegroep gemakkelijker maakt. Standaard wordt een 1 kops en een 2 kops filterbakje meegeleverd. Op de filterdrager zit standaard een dubbele koffie uitloop. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je eenvoudig het espressokopje in het midden. Een extra filterbakje voor ESE servings is optioneel.

Espresso tip! Het plezier en de kwaliteit van de espresso koffie kun je verder verhogen door zelf je koffiebonen te gaan malen. Investeer dan in een goede koffiemolen die voldoende fijn kan malen. Zoals bijvoorbeeld de Quick Mill 060 koffiemolen. Je zult zien dat je dan als thuis barista een espresso kunt maken zoals je hem in Italië krijgt!
Quick Mill 060 Molen
Deze Quick Mill 060 ‘grinding on demand’ koffiemolen is voorzien van een instelbare timerfunctie. Druk de filterdrager tegen de schakelaar om de molen te starten, en vervolgens stopt hij zodra de ingestelde hoeveelheid koffie is bereikt. Handig is de keuzeschakelaar ‘manual’ of ‘automatisch’. Het klepje voor de koffie-uitloop voorkomt dat er na het malen nog koffiemaalsel uitvalt en sluit de koffie-uitloop weer goed af. De molen werkt met duidelijke maalstanden en het verstellen gaat daarom in een handomdraai. De fraaie stolp is gemaakt van glas en niet van kunststof.Specificaties:Afmetingen bxhxd: 120x330x190 mm Inhoud bonenreservoir: 350 gram Vermogen: 130W Gewicht: 4 kg Maalschijven: vlak Ø42mm Toerental: 1200 rpm Dispenser: nee Timer: ja Garantie: 2 jaar

€ 499,00 

Cafelat Tamping Mat - Splat
Deze 'splat' tampingmatten mogen niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie.Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.

€ 26,95 

Cafelat Melkkan 50 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk mooi kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit, hoe spitser hoe geschikter voor het schenken van latte art. 

€ 34,95 

Cafelat Home Uitklop Bak
Klop je filterdrager gemakkelijk uit in deze uitklopbak van Cafelat. De bak is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van een stevige dwarsbalk waar je je filterdrager tegen aan kunt kloppen. Hij staat stevig op het aanrecht en is groot genoeg voor flink wat koffieresten.

€ 32,99 

Quick Mill Pistonring Losse Koffie
Afmetingen: 50,8×3,53mm Gemaakt van een compound voor industrieel gebruik, gebaseerd op Viton. Viton 51415 is een hoogwaardig Fluorelastomeer dat zeer goed bestendig is tegen hoge temperaturen vele chemicaliën, olie en vetten. Door de hoge dichtheid tevens goed toepasbaar in vacuümtoepassingen. Met andere woorden; een perfecte duurzame afsluiting voor uw espressomachine en bijbehorende filterdrager.

€ 6,00