Jura ONO Coffee Black (EA)

€ 399,00 

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: 15505
Productinformatie "Jura ONO Coffee Black (EA)"
ONO

Perfecte koffie. Niet uit capsules.
De perfecte eenkops koffiemachine voor iedereen die van koffie houdt, waarde hecht aan hoge kwaliteit en aandacht heeft voor het milieu. De ONO is meer dan een koffiemachine: hij biedt u werkelijk unieke momenten van koffiegenot.
Als innovatieve en tot dusver enige koffiemachine van dit type is de ONO een echt statement-piece en biedt hij u werkelijk unieke momenten van genot. Ontdek de ONO en word in een handomdraai uw eigen barista.

Niet uit capsules
Door het gebruik van versgemalen koffiepoeder hebt u de vrije keuze van de koffiemelange, en wel kopje voor kopje. Daarmee blijft u volledig onafhankelijk, kunt u geheel nieuwe smaaksensaties ontdekken, uw eigen blends creëren en bijvoorbeeld specifieke fairtrade-koffieplantages of lokale koffiebranderijen ondersteunen. Omdat geen capsules of pads worden gebruikt, ontstaat bij de koffiebereiding met de ONO bovendien geen onnodig verpakkingsafval. Het koffieresidu is een zuiver natuurproduct dat uitstekend geschikt is om te composteren of als plantenmest.

Uw barista-moment
Ervaar al bij de bereiding met alle zintuigen het intense genot van exquise koffie: de geur van verse koffiepoeder, de gevoelsmatige bediening met handgreep en hendel, het geluid bij de extractie, de unieke smaak van eersteklas koffie, het bijzondere design van dit nieuwe type koffiemachine. Creëer bij elke bereiding een bewust barista-moment waarin echt van de koffie wordt genoten en een volmaakte smaak de waardering krijgt die hij verdient.

Perfecte koffie
Eersteklas koffie bij elke bereiding: de ONO is voorzien van de modernste bereidingstechnologie uit de koker van JURA en biedt dan ook constant de hoogste koffie- en espressokwaliteit. De intensiteit kiest u bij elke bereiding geheel individueel zelf en kunt u zelfs per kopje wisselen, afhankelijk van de voorkeur of de koffiemelange. Ideaal voor iedereen die zichzelf heel bewuste koffiemomentjes gunt en graag verschillende koffiemelanges wil proeven. De ONO is geheel gericht op zwarte koffiespecialiteiten: espresso en zwarte koffie tot in de perfectie.

Aanbevolen accessoire (optioneel)
Bij de ONO wordt gemalen koffiepoeder gebruikt. Het ideale accessoire is dan ook de nieuwe premium-koffiemolen P.A.G., die zeven verstelbare maalstanden heeft.

Duurzaamheid op alle fronten
Een lange levensduur is voor JURA de sleutel tot duurzaamheid. We hechten daarom veel waarde aan hoogwaardige materialen, precieze, zorgvuldige verwerking, onderhoudsgemak en een design dat ook na vele jaren nog altijd fris en als nieuw oogt. Onze klantenservice staat bovendien te allen tijde met competente contactpersonen voor u klaar en de service biedt optimale bereikbaarheid, advies en snel hulp.

Hierbij aanbevolen producten

Jura Koffiemolen P.A.G.
De premium-koffiemolen met de Professional Aroma Grinder (P.A.G.) van JURA zorgt te allen tijde met één druk op de knop exact voor de gewenste hoeveelheid versgemalen koffie. De molen, een essentiële component van de modernste volautomaten-technologie, laat niets te wensen over. De maalfijnheid kan in zeven standen individueel worden ingesteld. Dat maakt de hoogwaardige koffiemolen overal waar van versgemalen koffie aromatische specialiteiten worden bereid onmisbaar. Speciaal is hij geschikt als ideale aanvulling op de ONO. Professional Aroma Grinder De Professional Aroma Grinder (P.A.G.) stamt uit de volautomaten-technologie. Met zijn geperfectioneerde molengeometrie bereikt hij een optimale maalcurve. Dit staat garant voor maximaal aroma, een constant hoge kwaliteit van het maalgoed en daarmee een ideale smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen.Eén druk op de knop volstaat Eenvoudiger kan de bediening niet zijn: één druk op de ergonomisch gevormde knop volstaat en meteen begint de koffiemolen precies te werken. Hij stopt als de knop weer wordt losgelaten. In het praktische doseerglas is de hoeveelheid maalgoed altijd te zien.Zeven verstelbare maalstanden Of het nu fijn gemalen voor een pittige espresso of iets grover voor een aromatische lungo moet zijn, op de koffiemolen P.A.G. kunt u in alle gevallen vertrouwen. U kunt kiezen uit zeven fijnheidsstanden die voor een optimaal op de gewenste specialiteit afgestemd maalresultaat zorgen.Compact design De koffiemolen P.A.G. biedt de modernste technologie op de kleinst mogelijke oppervlakte. Zo past hij overal gemakkelijk tussen. Met zijn heldere vormentaal, hoogwaardige materialen en precieze verwerking sluit hij harmonieus aan op het productassortiment van JURA.Details: Snoerlengte 1.2 mStroomsterkte 10 AGewicht 1.6 kgBreedte 14.4 cmHoogte 24.9 cmDiepte 19.6 cm

€ 199,00 

JURA Espressoglas
Zwart als de nacht, heet als vuur en bekroond met een nootachtige crèmelaag: dat zijn de kenmerken van een echte espresso. In dit edel vormgegeven espressoglas geniet u al vóór de eerste slok. Onze nieuwe espressoglazen zijn als set met 2 stuks verkrijgbaar.

€ 19,99 

JURA Melkopschuimer Hot & Cold
Verfrissende melkschuim-magie Luchtig licht en veelzijdig. Met fris melkschuim met fijne poriën uit de JURA melkopschuimer, kunnen specialiteiten zoals de flat white, het huidige indrinkertje, voor het eerst ook koud worden bereid. De heldere, strakke vorm, de doordachte look & feel, evenals de geselecteerde materialen van de sublieme schuimklopper, zorgen voor een bijzonder eenvoudig gebruik en een optimale hygiëne. Uitgerust met twee opzetstukken, bereid deze koude, warme of warme melk en melkschuim via één enkele knop. Als aanvulling van elke koffiemachine zowel als hulp voor alle liefhebbers van specialiteiten met melk, worden met de melkopschuimer van JURA de recept-ideeën en barista-hoogstandjes veelzijdiger dan ooit.Diversiteit aan recepten Als decoratie of als belangrijke basis luchtig romig melkschuim brengt de trendspecialiteiten de nodige frisheid en lichtheid. Koud, warm of heet, de melkopschuimer tovert lekkernijen voor elk seizoen. Een warme chocolade in de winter, een fruitige Cold Romanoff in de lente, een verfrissende Iced Flat White in de zomer of een Iced Chai Latte in de herfst. Bij de bereiding kent de fantasie geen grenzen. Het bijgeleverde receptenboekje biedt inspiratie voor bijzondere trendy dranken. Koud melkschuim met één druk op de knop De ergonomisch vormgegeven bedieningsknop één, twee of drie keer indrukken, zorgt voor het opschuimen van koude, warme of warme melk in de melkhouder. Zelfverklarende pictogrammen in kleur bevestigen de geselecteerde modus. Doordachte design De look & feel van de melkopschuimer sluit aan bij het klassieke JURA design, en is tevens perfect afgestemd op het eenvoudige gebruik en een optimale hygiëne. De melkhouder overtuigt met een aangenaam zacht aanvoelend oppervlak in het greepbereik en fijne details in chroom. Dankzij onderhoudsvriendelijke materialen zoals roestvrij staal en zijn afgeronde vorm is de houder bijzonder eenvoudig te reinigen.Ruimtebesparend De toevoerleiding en de opzetstukken kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het voetstuk. Met afmetingen van 13 x 21 cm vindt de melkopschuimer gemakkelijk een plaatsje in iedere keukenkast. 

€ 99,00 

JURA Claris Smart+ filterpatroon
De intelligente waterfilter met een plus Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. Met CLARIS Smart+ brengt JURA nog een omwenteling in de waterfiltratie teweeg. De technologie van de waterfilter zorgt voor een plus aan hygiëne in de koffie-volautomaat – en wel al in het waterreservoir. Met CLARIS Smart+ verhoogt u de bescherming, de productveiligheid en de levensduur van uw koffie-volautomaat. Voor elke dag perfect koffiegenot. De CLARIS filterpatroon beschikt aan zijn onderkant bovendien over een depot met natuurlijke actieve bestanddelen die het water in het reservoir stabiliseren en daarmee kalkafzettingen aan de reservoirbodem verminderen. Dit werkt geheel zonder extra energie of inwerking, maar alleen door de natuurlijke beweging van het water in het reservoir, waardoor het steeds licht door het depot stroomt. Nog steeds filtert het bovenste deel van de CLARIS filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het tegenstroomprincipe precies de benodigde hoeveelheid water voor een perfect kopje koffie. Dankzij RFID-technologie herkent de volautomaat bovendien of een filter is geplaatst en activeert hij automatisch de juiste modus. Voortdurend verzamelt hij informatie over het filtergebruik en meldt hij wanneer de filter is uitgewerkt. Hierdoor is niet alleen de filtervervanging ongekend eenvoudig, maar is CLARIS Smart+ eveneens in staat om effectief te functioneren. Het plus aan hygiëne en reinheid CLARIS Smart+ vult het beproefde professionele tegenstroomprincipe, waardoor bij elke koffiebereiding exact de benodigde hoeveelheid water wordt gefilterd, aan met een depot met natuurlijke actieve bestanddelen. Het plus: door zijn natuurlijke beweging stroomt het water altijd licht door dit depot en wordt het water door het contact gestabiliseerd. Dit leidt tot minder kalkafzettingen en zorgt voor maximale reinheid van het waterreservoir. Geschikt voor elk type leidingwater Dankzij de innovatieve formule kunnen de filterpatronen wereldwijd met elk type leidingwater worden gebruikt. Het uiterst effectieve granulaat filtert kalk steeds op de optimale hoeveelheid (zelfs bij een lage waterhardheid) en reduceert schadelijke en smaakbedervende stoffen zoals chloor op ongekend efficiënte wijze. Mineralen en fluoriden, die als belangrijke smaakgevers fungeren, blijven daarbij behouden. De optimale kalkstabilisatie al in het waterreservoir en de efficiënte filtering bij de koffiebereiding zorgen voor beste hygiëne en optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma. Automatische filterdetectie Om een dialoog tussen filter en volautomaat mogelijk te maken, maakt JURA gebruik van moderne RFID-technologie. Elke koffiemachine met het intelligente watersysteem (I.W.S.®) herkent automatisch wanneer een filter wordt geplaatst, schakelt zelfstandig om naar filterbedrijf en start de spoeling. Als de filter bijna is opgebruikt, wijst de volautomaat erop dat de filter binnenkort moet worden vervangen. Als de filter niet wordt vervangen, activeert het apparaat het ontkalkingsproces. Na overeenkomstig gebruik verschijnt het verzoek tot ontkalking. De ontkalking kan echter alleen bij een verwijderde filter worden uitgevoerd. Een verkeerde behandeling als gevolg van misverstanden behoort hierdoor tot het verleden. Gun uzelf en uw JURA volautomaat de CLARIS Smart+ en overtuig uzelf van de vele voordelen. Ervaar unieke hygiëne en volmaakt koffiegenot in een nieuwe dimensie.Claris Smart waterfilters worden gebruikt in de volgende machines:JURA D-serie:JURA D4JURA D6JURA D60JURA E-serie:JURA E4JURA E6JURA E60JURA E8JURA E80JURA Ena-serie:JURA Ena 4JURA Ena 8JURA J-serie:JURA J6JURA J8JURA S-serie:JURA S8JURA S80JURA Z-serie:JURA Z6JURA Z8JURA Z10JURA GIGA:JURA GIGA 6JURA GIGA 10

€ 15,49 

JURA 3 in 1 reinigingstablet
Reiniging, onderhoud en bescherming in één Voor gelijkblijvend perfecte koffiekwaliteit zijn een optimaal onderhoud van uw volautomaat en hygiënische omgang met melk, koffie en water beslissend. Voor een ongecompliceerd onderhoud beschikt elke volautomaat van JURA over een onderhoudsvrije zetgroep, die zichzelf met één druk op de knop reinigt. De originele JURA reinigingstabletten met hun al talloze malen bewezen effectiviteit worden door ons laboratoriumteam constant geoptimaliseerd en verder ontwikkeld. De nieuwe 3 in 1 reinigingstablet als innovatief resultaat van intensief onderzoek biedt nu nog betere resultaten door een extra beschermingsfase die uw volautomaat duurzaam beschermt tegen mineraalafzettingen. Het gebruik blijft daarbij onverminderd eenvoudig. Zo werkt het reinigingsproces Het reinigingsproces start u heel eenvoudig met één druk op de knop. Fase 1: Reiniging Zetgroep en bereidingszeef worden grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Daarbij verwijdert de uiterst effectieve formule van de reinigingstablet resten koffievet en -olie die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren. Fase 2: Onderhoud In een tweede fase, de onderhoudsfase, dichten speciale actieve bestanddelen de oppervlakken van de betreffende componenten af en voorkomen zo dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten. NIEUWE fase 3: Bescherming In de nieuw ontwikkelde derde fase beschermen zogeheten complexvormers de volautomaat duurzaam tegen mineraalafzettingen. Het resultaat Met de innovatieve 3 in 1 reinigingstabletten reinigt, onderhoudt en beschermt u uw JURA volautomaat in één keer. Dat zorgt voor hygiënische reinheid, een verlengde levensduur – en perfect koffiegenot, kopje na kopje. Consequent milieuvriendelijk Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA vanouds net zo belangrijk als het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie. Voor de originele reinigingstabletten wordt bij JURA daarom uitsluitend een fosfaatvrije samenstelling gebruikt. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw volautomaat en ontziet tegelijkertijd het milieu.

€ 9,99