Jura Koffiemolen P.A.G.

€ 199,00 

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: 25048
Productinformatie "Jura Koffiemolen P.A.G."
De premium-koffiemolen met de Professional Aroma Grinder (P.A.G.) van JURA zorgt te allen tijde met één druk op de knop exact voor de gewenste hoeveelheid versgemalen koffie. De molen, een essentiële component van de modernste volautomaten-technologie, laat niets te wensen over.

De maalfijnheid kan in zeven standen individueel worden ingesteld. Dat maakt de hoogwaardige koffiemolen overal waar van versgemalen koffie aromatische specialiteiten worden bereid onmisbaar. Speciaal is hij geschikt als ideale aanvulling op de ONO.

Professional Aroma Grinder
De Professional Aroma Grinder (P.A.G.) stamt uit de volautomaten-technologie. Met zijn geperfectioneerde molengeometrie bereikt hij een optimale maalcurve. Dit staat garant voor maximaal aroma, een constant hoge kwaliteit van het maalgoed en daarmee een ideale smaakontplooiing gedurende de gehele levensduur van de molen.

Eén druk op de knop volstaat
Eenvoudiger kan de bediening niet zijn: één druk op de ergonomisch gevormde knop volstaat en meteen begint de koffiemolen precies te werken. Hij stopt als de knop weer wordt losgelaten. In het praktische doseerglas is de hoeveelheid maalgoed altijd te zien.

Zeven verstelbare maalstanden
Of het nu fijn gemalen voor een pittige espresso of iets grover voor een aromatische lungo moet zijn, op de koffiemolen P.A.G. kunt u in alle gevallen vertrouwen. U kunt kiezen uit zeven fijnheidsstanden die voor een optimaal op de gewenste specialiteit afgestemd maalresultaat zorgen.

Compact design
De koffiemolen P.A.G. biedt de modernste technologie op de kleinst mogelijke oppervlakte. Zo past hij overal gemakkelijk tussen. Met zijn heldere vormentaal, hoogwaardige materialen en precieze verwerking sluit hij harmonieus aan op het productassortiment van JURA.

Details: 
Snoerlengte 1.2 m
Stroomsterkte 10 A
Gewicht 1.6 kg
Breedte 14.4 cm
Hoogte 24.9 cm
Diepte 19.6 cm
Jura ONO Coffee Black (EA)
ONO Perfecte koffie. Niet uit capsules. De perfecte eenkops koffiemachine voor iedereen die van koffie houdt, waarde hecht aan hoge kwaliteit en aandacht heeft voor het milieu. De ONO is meer dan een koffiemachine: hij biedt u werkelijk unieke momenten van koffiegenot. Als innovatieve en tot dusver enige koffiemachine van dit type is de ONO een echt statement-piece en biedt hij u werkelijk unieke momenten van genot. Ontdek de ONO en word in een handomdraai uw eigen barista. Niet uit capsules Door het gebruik van versgemalen koffiepoeder hebt u de vrije keuze van de koffiemelange, en wel kopje voor kopje. Daarmee blijft u volledig onafhankelijk, kunt u geheel nieuwe smaaksensaties ontdekken, uw eigen blends creëren en bijvoorbeeld specifieke fairtrade-koffieplantages of lokale koffiebranderijen ondersteunen. Omdat geen capsules of pads worden gebruikt, ontstaat bij de koffiebereiding met de ONO bovendien geen onnodig verpakkingsafval. Het koffieresidu is een zuiver natuurproduct dat uitstekend geschikt is om te composteren of als plantenmest. Uw barista-moment Ervaar al bij de bereiding met alle zintuigen het intense genot van exquise koffie: de geur van verse koffiepoeder, de gevoelsmatige bediening met handgreep en hendel, het geluid bij de extractie, de unieke smaak van eersteklas koffie, het bijzondere design van dit nieuwe type koffiemachine. Creëer bij elke bereiding een bewust barista-moment waarin echt van de koffie wordt genoten en een volmaakte smaak de waardering krijgt die hij verdient. Perfecte koffie Eersteklas koffie bij elke bereiding: de ONO is voorzien van de modernste bereidingstechnologie uit de koker van JURA en biedt dan ook constant de hoogste koffie- en espressokwaliteit. De intensiteit kiest u bij elke bereiding geheel individueel zelf en kunt u zelfs per kopje wisselen, afhankelijk van de voorkeur of de koffiemelange. Ideaal voor iedereen die zichzelf heel bewuste koffiemomentjes gunt en graag verschillende koffiemelanges wil proeven. De ONO is geheel gericht op zwarte koffiespecialiteiten: espresso en zwarte koffie tot in de perfectie. Aanbevolen accessoire (optioneel) Bij de ONO wordt gemalen koffiepoeder gebruikt. Het ideale accessoire is dan ook de nieuwe premium-koffiemolen P.A.G., die zeven verstelbare maalstanden heeft. Duurzaamheid op alle fronten Een lange levensduur is voor JURA de sleutel tot duurzaamheid. We hechten daarom veel waarde aan hoogwaardige materialen, precieze, zorgvuldige verwerking, onderhoudsgemak en een design dat ook na vele jaren nog altijd fris en als nieuw oogt. Onze klantenservice staat bovendien te allen tijde met competente contactpersonen voor u klaar en de service biedt optimale bereikbaarheid, advies en snel hulp.

€ 399,00 

JURA Espressoglas
Zwart als de nacht, heet als vuur en bekroond met een nootachtige crèmelaag: dat zijn de kenmerken van een echte espresso. In dit edel vormgegeven espressoglas geniet u al vóór de eerste slok. Onze nieuwe espressoglazen zijn als set met 2 stuks verkrijgbaar.

€ 19,99 

Boot Colombia Kachalu Organic Espresso 250 gr
Koffiesoort: 100% Arabica: Castillo & Colombia, WashedLand van herkomst: ColombiaIntensiteit: *****Crop: 2021 - 2022. Smaakindicatie: Honing, mandarijn, gedroogd fruit & chocolade.Zetmethode Espresso:Espressomachine, espressokan en met melk. Ontmoet de koffieboer: Koffieboer: ongeveer 20 boeren uit de Kachalu coöperatie Koffie: Colombia Kachalu, 100% biologisch en Rainforest Alliance gecertificeerd Plantage: 20 individuele plantages uit de Kachalu coöperatie Locatie: Santander regio Colombia De koffieboer: De Kachalu boerenorganisatie omvat meer dan 100 kleine koffieboeren die samenwerken in de regio Santander, in het noordoosten van Colombia. De organisatie is gestart in 1999. Het is daarmee een van de eerste projecten van de Colombiaanse koffieboeren organisatie FNC. Belangrijkste doelstelling: biologische koffie verbouwen in combinatie met zorg voor het regenwoud en een fatsoenlijke koffieprijs voor de individuele koffieboeren. Boot Koffie werkt sinds 2005 samen met coöperatie. De plantage en de koffie: De koffieboeren in de Kachalu regio hebben stukken grond van gemiddeld 7 hectare in het beschermde Kachalu regenwoud, gelegen op een hoogte van 1100-1900m. De koffiestruiken floreren door de grote diversiteit van o.a. natuurlijke schaduwbomen en bemesting door de meer dan honderd bijzondere vogelsoorten die er hun thuis hebben. Hierdoor is de koffie van zichzelf (bijna helemaal) klimaatneutraal. De koffie van de Kachalu organisatie heeft regelmatig hoge ogen gegooid bij koffie wedstrijden en heeft vele prijzen gewonnen in de categorie 'beste rainforest koffie'.

€ 9,50 

BOCCA Gusto, 250 gr BIO
Bessen, honing, melkchocolade Onze kenmerkende biologische blend voor degenen die leven met Gusto. Veelzijdig en vol van smaak met tonen van melkchocolade, honing en bessen, deze voortreffelijke koffie is doordrenkt met levensvreugde. Het maakt niet uit welk recept je gebruikt, het zal je dag opfleuren.Feiten over dit product:  Oorsprong: Peru, EthiopiaRegio: Cajamarca, GujiDistrikt / Boerderij: Namballe Community, Suke Quto, Shakisso FarmVerwerkingsmethode: Washed, NaturalVariëteit: VariousCertificering: Biologisch

€ 9,30