ECM Puristika RVS/Antraciet

€ 1.399,00 

Productnummer: E81025
Productinformatie "ECM Puristika RVS/Antraciet"
Een echt designerstuk: de Puristika RVS / antraciet.
Door gebruik te maken van een externe watertank van 2 liter, ontstaat een unieke slanke machine.
Deze espressomachine beschikt over een enkele boiler en vibratiepomp.

Externe watertank van 2 liter 
De Puristika RVS onderscheidt zich door gebruik te maken van een externe watertank van 2 liter.
Het espressoapparaat kan zo nog compacter vormgegeven worden.

Unieke kenmerken
|De Puristika RVS beschikt over een aantal unieke kenmerken.
Neem bijvoorbeeld de diepblauwe accenten op de manometer en het expansieventiel.

Kwaliteit voor de perfecte espresso:
Korte opwarmingsfase
Afgeronde antraciete behuizing
Aanpasbare druk
Hoge-kwaliteit RVS ketel.

Specificaties:
Boiler: Enkele boiler
Pomp: Vibratie pomp
Watertank: 2 liter
PID systeem: Ja
RVS boiler: Ja
ECM Molen C-Manuele 54
De stijlvolle machine is niet alleen vanwege de ongelofelijk lage prijs toegankelijk. Hij past namelijk, vanwege het minimalistische design, ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine! Specificaties:  - Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering- 235 Watt motorsnelheid- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

€ 549,00 

ECM Uitklopbak met lade smal
Deze ECM uitklopbak met smalle lade is uitgevoerd in RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. Deze lade is al extra smal maar door de molen op de uitkloplade te plaatsen bespaar je nog meer ruimte!De afmetingen zijn: 140mm x 240mm x 90mm (breedte x diepte x hoogte)

€ 189,00 

ECM Molen C-Manuele 54 Antraciet
De krachtige C-Manuale 54 bonenmolen is zeer snel, accuraat, stil en toch compact! Hij past vanwege zijn minimalistische design ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine!Eenvoudige bediening, snelle malingDe machine is eenvoudig middels kleine stappen in te stellen. De roestvrijstalen maalschijven van 54 mm zorgen voor een snelle maling van de koffie.Maalt direct in filterhouder De gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder en vermijdt hierdoor verspilling.Specificaties: - Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering- 235 Watt motorsnelheid- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

€ 599,00 

ECM Tampingstation Aluminium Glans
ECM presenteert je een stijlvol tampingstation. Dit station zorgt ervoor dat de filterdrager goede grip heeft tijdens het aandrukken van de koffie. De uitlopen zijn vrij van de ondergrond en de rubberring aan de onder- en bovenzijde zorgt ervoor dat de filterdrager en het tampingstation perfect op zijn plaats blijven. 

€ 79,95 

ECM Melkkannetje, 60 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk perfect kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit ECM RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit.Inhoud: 60 cl.

€ 29,95 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 74,95