ECM Molen C-Manuele 54 Antraciet

€ 599,00 

Productnummer: E89055
Productinformatie "ECM Molen C-Manuele 54 Antraciet"

De krachtige C-Manuale 54 bonenmolen is zeer snel, accuraat, stil en toch compact! Hij past vanwege zijn minimalistische design ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine!


Eenvoudige bediening, snelle maling

De machine is eenvoudig middels kleine stappen in te stellen. De roestvrijstalen maalschijven van 54 mm zorgen voor een snelle maling van de koffie.


Maalt direct in filterhouder 

De gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder en vermijdt hierdoor verspilling.


Specificaties:

- Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie
- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering
- 235 Watt motorsnelheid
- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen
- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

ECM Puristika RVS/Antraciet
Een echt designerstuk: de Puristika RVS / antraciet. Door gebruik te maken van een externe watertank van 2 liter, ontstaat een unieke slanke machine. Deze espressomachine beschikt over een enkele boiler en vibratiepomp.Externe watertank van 2 liter De Puristika RVS onderscheidt zich door gebruik te maken van een externe watertank van 2 liter. Het espressoapparaat kan zo nog compacter vormgegeven worden.Unieke kenmerken|De Puristika RVS beschikt over een aantal unieke kenmerken. Neem bijvoorbeeld de diepblauwe accenten op de manometer en het expansieventiel.Kwaliteit voor de perfecte espresso:Korte opwarmingsfaseAfgeronde antraciete behuizingAanpasbare drukHoge-kwaliteit RVS ketel.Specificaties:Boiler: Enkele boilerPomp: Vibratie pompWatertank: 2 literPID systeem: JaRVS boiler: Ja

€ 1.399,00 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 74,95 

ECM Uitklopbak met lade smal
Deze ECM uitklopbak met smalle lade is uitgevoerd in RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. Deze lade is al extra smal maar door de molen op de uitkloplade te plaatsen bespaar je nog meer ruimte!De afmetingen zijn: 140mm x 240mm x 90mm (breedte x diepte x hoogte)

€ 189,00 

ECM Espresso Glas
Schenk de perfecte Espresso in de glazen van ECM. Inhoud 9 cl.

€ 3,95 

ECM Melkkannetje, 60 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk perfect kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit ECM RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit.Inhoud: 60 cl.

€ 29,95