ECM Casa V

€ 1.159,00 

Niet op voorraad

Productnummer: E80045
Productinformatie "ECM Casa V "

Deze compacte, praktische en krachtige espressomachine is vervaardigd van hoogwaardig glanzend RVS. Met zijn beperkte breedte van 21cm is hij zeer smal en past daardoor in het kleinste hoekje de keuken. 

De Casa V is uitgevoerd met het beproefde klassieke single-curcuitsysteem en warmt zeer snel op (5-7 minuten!). Het 2,8 liter waterreservoir zit onder de afneembare koppenwarmer en is zelf ook uitneembaar voor het vullen en reinigen. Zoals alle ECM Manufacture modellen wordt de Casa V ook handgemaakt. 

• Klassieke hoogglanzende drukgroep van massief messing 

• Stoom-en heet water functie 

• Naar wens instelbare koffiedruk 

• Hoogwaardige massieve ketel voor efficiënt warmte behoud 

• Geluidsisolerende gepolijste behuizing • Uitneembaar waterreservoir met een inhoud van 2,8 liter 

• Manometer ter controle van de pompdruk 

• Hoogvermogen 15 Bar vibratiepomp

• Ergonomische filterdrager voor optimale balans 


Specificaties:

Boiler Enkele boiler

Pomp Vibratie pomp

Watertank 2,8 liter

Product lengte (cm) 37

Product breedte (cm) 21

Product hoogte (cm) 38

Product gewicht (kg) 14


ECM Molen C-Manuele 54
De stijlvolle machine is niet alleen vanwege de ongelofelijk lage prijs toegankelijk. Hij past namelijk, vanwege het minimalistische design, ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine! Specificaties:  - Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering- 235 Watt motorsnelheid- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

€ 549,00 

ECM Molen C-Manuele 54 Antraciet
De krachtige C-Manuale 54 bonenmolen is zeer snel, accuraat, stil en toch compact! Hij past vanwege zijn minimalistische design ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine!Eenvoudige bediening, snelle malingDe machine is eenvoudig middels kleine stappen in te stellen. De roestvrijstalen maalschijven van 54 mm zorgen voor een snelle maling van de koffie.Maalt direct in filterhouder De gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder en vermijdt hierdoor verspilling.Specificaties: - Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering- 235 Watt motorsnelheid- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

€ 599,00 

ECM Melkkannetje, 60 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk perfect kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit ECM RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit.Inhoud: 60 cl.

€ 29,95 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 74,95 

ECM Uitklopbak Hoogglans RVS
Deze uitklopbak is uitgevoerd in hoogglans RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. 

€ 109,00 

ECM Uitklopbak rond
Deze uitklopbak is uitgevoerd in geborsteld RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. 

€ 79,95 

ECM Tampingstation Aluminium Glans
ECM presenteert je een stijlvol tampingstation. Dit station zorgt ervoor dat de filterdrager goede grip heeft tijdens het aandrukken van de koffie. De uitlopen zijn vrij van de ondergrond en de rubberring aan de onder- en bovenzijde zorgt ervoor dat de filterdrager en het tampingstation perfect op zijn plaats blijven. 

€ 79,95 

ECM Espresso Glas
Schenk de perfecte Espresso in de glazen van ECM. Inhoud 9 cl.

€ 3,95 

ECM Pistonrubber
Pistonrubber voor de E61 groep.

€ 9,25