Quick Mill Espressomachine 02820 RVS

€ 699,00 

% € 719,00  (2.78% bespaard)
Productnummer: QM02820
Productinformatie "Quick Mill Espressomachine 02820 RVS"

De voordelen op een rijtje :

 • Compacte en klassiek vormgegeven Espressomachine.
 • Thermoblok met koperen leidingen.
 • Werkt met piston en gemalen koffie.
 • Stoompijpje voor het opschuimen van melk.
 • Uitneembaar waterreservoir van ca 1,5 liter.
 • Uitneembare lekbak.
 • Warmhoudplaat voor het voorverwarmen van kopjes.
 • Roestvrijstaal met zwart frame.

“Droge machines”

Onze espresso machines zijn zogenaamde “droge machines”. Dit wil zeggen dat het thermoblok pas op gaat warmen zodra op de knop wordt gedrukt. Als het apparaat in de ruststand staat, zit in het verwarmingselement dus geen water waardoor eventuele kalkaanslag grotendeels wordt voorkomen. Door dit unieke thermoblok systeem met koperen leidingen kunnen onze machines ook onbeperkt stoom en heet water produceren.

Eenvoudig in onderhoud

Het grote voordeel van deze espressomachine is dat u met een paar simpele handelingen zelf het onderhoud kunt doen. Onze ‘no nonsense’ machines zijn solide uitgevoerd; geen displays en geen toeters en bellen. Zoals het bedoeld is: gewoon koffie zetten!


 Specificaties

 • Uitneembaar waterreservoir
 • Uitneembare lekbak
 • Warmhoudplaat
 • 15 bar pompdruk
 • Thermoblok met koperen leidingen
 • 22 x 33 x 25cm (BxHxD)
 • 7kg
 • 230 Volt
 • 840 Watt
%
Ascaso i-Steel i-2 Bonenmaler 175W RVS
De Ascaso I-2 is uitgevoerd met een traploze instelling. Hierdoor kunt u elke gewenste maalgraad krijgen. Zo haalt u altijd het beste uit uw koffie en uw machine. De conische maalschijven van 38 mm en de goede motor van 175 Watt zorgen voor een prima espressomaling. Alle knoppen zitten op logische plekken, zodat de maler zich makkelijk laat bedienen. Verse koffie direct in uw filterdrager. Druk met uw filterdrager tegen de knop onder de uitloop en de maler begint te malen. De verse koffie wordt direct in uw filterdrager gedoseerd. In het bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt.Chrome Uitgiftetuit Ascaso heeft dit element opnieuw ontworpen in het hele assortiment koffiemolens. Een stuk van hoge kwaliteit op zowel mechanisch als esthetisch niveau. Garandeert een perfecte val in het midden van de filterhouder met een professionele en aantrekkelijke afwerking. Micrometrische Aanpassing Het micrometrische afstelsysteem zorgt voor een maximale afstelling van de maalgraad. Garandeert een perfecte aanpassing aan elk soort koffie- of espressomachine. Hoogwaardige maling in een kleiner formaat. Draaiknop MaalgraadDe molen heeft een limietsysteem voor espresso’s, met hulp bij het afstellen voor de gebruiker. In slechts enkele seconden is het perfecte maalstand gevonden. Specificaties Afmetingen bxhxd 120x340x225 mm Inhoud bonenreservoir 250 gram Vermogen (i-2) 175 Watt Gewicht 5 kg Maalschijven (i-2) conisch Ø38mm Toerental (i-2) 1200 rpm Dispenser nee Timer Optioneel Garantie 2 jaar Kleur hoogglans RVS

€ 319,00  € 369,00 

Melkkan RVS 60cl
Deze melkkannen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn erg handig in gebruik. 

€ 18,95 

Cafelat Home Uitklop Bak
Klop je filterdrager gemakkelijk uit in deze uitklopbak van Cafelat. De bak is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van een stevige dwarsbalk waar je je filterdrager tegen aan kunt kloppen. Hij staat stevig op het aanrecht en is groot genoeg voor flink wat koffieresten.

€ 32,99 

BOCCA Easy Rider 250 gr BIO
Zoet, Chocolade, Hazelnoot. De ultieme feel-good koffie. Als een zondagochtend, deze blend is soepel genoeg om alle hobbels op de weg van het leven aan te kunnen. Hij barst van de zoete tonen van chocolade en hazelnoot, waar koffie uit Midden- en Zuid-Amerika bekend om staat.Feiten over dit productOorsprong: PeruRegio: CajamarcaDistrikt / Boerderij: Namballe CommunityVariëteit: Caturra, Mundo Novo, Costa Rica 95Certificering: BiologischHoogte: 1500-1800Oogst: Juli - October

€ 8,95 

Paul van Dillen Snelontkalker
Snelontkalker voor espresso-/koffieapparaten.Ook geschikt voor diverse andere apparaten. Inhoud 1 liter.

€ 10,99 

Quick Mill Pistonring Losse Koffie
Afmetingen: 50,8×3,53mm Gemaakt van een compound voor industrieel gebruik, gebaseerd op Viton. Viton 51415 is een hoogwaardig Fluorelastomeer dat zeer goed bestendig is tegen hoge temperaturen vele chemicaliën, olie en vetten. Door de hoge dichtheid tevens goed toepasbaar in vacuümtoepassingen. Met andere woorden; een perfecte duurzame afsluiting voor uw espressomachine en bijbehorende filterdrager.

€ 6,00