Quick Mill 820 Losse koffie - Rood

€ 649,00 

% € 669,00  (2.99% bespaard)
Productnummer: QM820LKRO
Productinformatie "Quick Mill 820 Losse koffie - Rood"


Deze Quick Mill espressomachine is inmiddels een ware klassieker en wordt al 40 jaar geproduceerd. Beroemd om zijn enorm lange levensduur. Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding. Dé oplossing tegen kalkaanslag. Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.

Specificaties:
Afmetingen bxhxd: 190x330x220 mm 
Inhoud waterreservoir: 1.8 liter 
Vermogen: 1080W 
Gewicht: 7 kg 
Pompdruk: 16 bar 
Warmtebron: Koperen thermoblok 
Soort koffie: Losse koffie & ESE servings 
Stoom: ja 
Garantie: 2 jaar

De Quick Mill 820 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill 820 machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium.

Daarnaast is iedere Quick Mill 820 van Euroquick voorzien van een professionele barista tamper van roestvast staal met houten handvat en voorzien van Quick Mill logo. De filter(drager) van Quick Mill heeft een specifieke maat en deze Quick Mill tamper past hier perfect bij.

De Quick Mill 820 van Euroquick met de hierboven genoemde specificaties is vanwege de ‘facelift’ gemakkelijk te herkennen aan het kleinere signaallampje en het Quick Mill logo dat aan de bovenkant van de machine uit het RVS plaatwerk is gestanst. Het luchtroostertje is hiermee verplaatst naar de linker kant van de machine.

De Quick Mill 820 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager(ook vaak piston genoemd). Het handvat staat onder een hoek van 10º dat het indraaien van de filterdrager in de koffiegroep gemakkelijker maakt. Standaard wordt een 1 kops en een 2 kops filterbakje meegeleverd. Op de filterdrager zit standaard een dubbele koffie uitloop. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je eenvoudig het espressokopje in het midden. Een extra filterbakje voor ESE servings is optioneel. Wil je uitsluitend met ESE servings koffie maken, kies dan voor het model Quick Mill 810 (ESE). 

Espresso tip! Het plezier en de kwaliteit van de espresso koffie kun je verder verhogen door zelf koffiebonen te malen. Investeer in een goede koffiemolen die voldoende fijn kan malen.

Hierbij aanbevolen producten

%
Ascaso i-Steel i-2 Bonenmaler 175W RVS
De Ascaso I-2 is uitgevoerd met een traploze instelling. Hierdoor kunt u elke gewenste maalgraad krijgen. Zo haalt u altijd het beste uit uw koffie en uw machine. De conische maalschijven van 38 mm en de goede motor van 175 Watt zorgen voor een prima espressomaling. Alle knoppen zitten op logische plekken, zodat de maler zich makkelijk laat bedienen. Verse koffie direct in uw filterdrager. Druk met uw filterdrager tegen de knop onder de uitloop en de maler begint te malen. De verse koffie wordt direct in uw filterdrager gedoseerd. In het bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt.Chrome Uitgiftetuit Ascaso heeft dit element opnieuw ontworpen in het hele assortiment koffiemolens. Een stuk van hoge kwaliteit op zowel mechanisch als esthetisch niveau. Garandeert een perfecte val in het midden van de filterhouder met een professionele en aantrekkelijke afwerking. Micrometrische Aanpassing Het micrometrische afstelsysteem zorgt voor een maximale afstelling van de maalgraad. Garandeert een perfecte aanpassing aan elk soort koffie- of espressomachine. Hoogwaardige maling in een kleiner formaat. Draaiknop MaalgraadDe molen heeft een limietsysteem voor espresso’s, met hulp bij het afstellen voor de gebruiker. In slechts enkele seconden is het perfecte maalstand gevonden. Specificaties Afmetingen bxhxd 120x340x225 mm Inhoud bonenreservoir 250 gram Vermogen (i-2) 175 Watt Gewicht 5 kg Maalschijven (i-2) conisch Ø38mm Toerental (i-2) 1200 rpm Dispenser nee Timer Optioneel Garantie 2 jaar Kleur hoogglans RVS

€ 319,00  € 369,00 

Quick Mill Uitkloplade 820
Deze uitkloplades van Quick Mill zijn speciaal gemaakt voor onder de Quick Mill machines. De lades zijn gemaakt van hoogglans RVS en zijn voorzien van een ronde kunststof afklop balk om hier uw filterdrager op uit te kloppen zonder deze te beschadigen. Elke uitkloplade heeft zijn eigen formaat zodat elke bijpassende Quick Mill machine hier  op past. Ook is het mogelijk om uw molen hier op te zetten om zo de gemorste gemalen koffie gelijk weg te kunnen vegen in de uitkloplade. De maten van de uitkloplade is als volgt (HxBxD): Uitkloplade 810/820 70 x 200 x 270 mm 

€ 119,00 

Tamper RVS ergonomisch gevormd

€ 19,95 

Cafelat Tamping Mat - Splat
Deze 'splat' tampingmatten mogen niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie.Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.

€ 26,95 

Thermometer
Voor perfecte melkschuim is deze thermometer ideaal. Het metertje is uitgevoerd met handige klem om deze op bijna elke stoomkan te kunnen gebruiken!

€ 9,95 

Motta Melkkan'50 cl.
Deze Motta Melkkannetjes zijn er in diverse maten. Voor ieder wat wils!

€ 37,95