Quick Mill 3035 ZWART met geïntegreerde koffiemolen

€ 1.199,00 

% € 1.299,00  (7.7% bespaard)
Productnummer: QM3035ZWART
Productinformatie "Quick Mill 3035 ZWART met geïntegreerde koffiemolen"

De Quick Mill 3035 espressomachine heeft een geïntegreerde koffiemolen zodat je als een echte ‘barista’ het maximale uit je koffie kunt halen.  De 3035 is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrijstaal.  De espressomachines van Quick Mill zijn beroemd om hun enorm lange levensduur.  

Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding.  
Dé oplossing tegen kalkaanslag.  
Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten.
Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.

Specificaties
Afmetingen bxhxd 320x380x280 mm
Inhoud waterreservoir 1.8 liter
Vermogen 1200 Watt
Gewicht 13 kg
Pompdruk 16 bar
Warmtebron Koperen thermoblok
Soort koffie Losse koffie & ESE servings
Stoom ja
Garantie 2 jaar

De Quick Mill 3035 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill 3035 machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium.

De Quick Mill 3035 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager(ook vaak piston genoemd). Het handvat staat onder een hoek van 10º dat het indraaien van de filterdrager in de koffiegroep gemakkelijker maakt. Standaard wordt een 1 kops en een 2 kops filterbakje meegeleverd. Op de filterdrager zit standaard een dubbele koffie uitloop. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je eenvoudig het espressokopje in het midden. Een extra filterbakje voor ESE servings is optioneel.

Hierbij aanbevolen producten

Quick Mill Uitkloplade 3035
Deze uitkloplades van Quick Mill zijn speciaal gemaakt voor onder de Quick Mill machines. De lades zijn gemaakt van hoogglans RVS en zijn voorzien van een ronde kunststof afklop balk om hier uw filterdrager op uit te kloppen zonder deze te beschadigen. Elke uitkloplade heeft zijn eigen formaat zodat elke bijpassende Quick Mill machine hier  op past. Ook is het mogelijk om uw molen hier op te zetten om zo de gemorste gemalen koffie gelijk weg te kunnen vegen in de uitkloplade. De maten van de uitkloplade is als volgt (HxBxD): Uitkloplade 3035 70 x 345 x 300 mm 

€ 149,00 

Cafelat Tamping Mat - Vlak
Een tampingmat mag niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie. Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.Specificaties: Materiaal: Rubber Afmetingen: 26/22 x  21cm Kleur: Zwart Gewicht: 570 gram

€ 28,95 

Motta Tamper 58 mm zwart
Motta Tamper RVS 58mm met zwart handvat en vlakke bodem. Een zware tamper met een gewicht van 345 gram voor de serieuze thuisbarista!Met zijn zwart houten handvat is deze tamper een mooi gereedschap om je perfect gemalen koffie mooi aan te drukken in de piston om zo een heerlijke koffie te zetten. Mooi strak, Italiaans design. Een cadeau voor jezelf of om te geven!

€ 29,95 

Motta Melkkan'50 cl.
Deze Motta Melkkannetjes zijn er in diverse maten. Voor ieder wat wils!

€ 37,95 

Paul van Dillen Snelontkalker
Snelontkalker voor espresso-/koffieapparaten.Ook geschikt voor diverse andere apparaten. Inhoud 1 liter.

€ 10,99