Nivona espressomachine NICR1030

€ 1.599,00 

% € 1.999,00  (20.01% bespaard)
Productnummer: NICR1030
Productinformatie "Nivona espressomachine NICR1030"
DE NIEUWE NIVONA 1030, KOFFIE VOOR PROFS!
CAFEROMATICA 1030, VERTROUWDE KWALITEIT MET EXTRA CAPACITEIT
Met de introductie van de CafeRomatica 1030 heeft NIVONA nu ook een automaat voor de koffieliefhebber die extra capaciteit nodig heeft. De NIVONA CafeRomatica 1030 is uitstekend geschikt voor op kantoor, in winkels, kapsalons of gewoon thuis op het aanrecht. De 1030 is vormgegeven zoals u van NIVONA gewend bent, eenvoudig, modern, zonder opsmuk, maar van alle gemakken voorzien. De machine is uitgevoerd in fraai matzwart kunststof met zilveren accenten. Het fraaie tft-touchscreen springt direct in het oog. De in hoogte verstelbare uitloop biedt u de mogelijkheid verschillende maten porselein en glazen te gebruiken, dus ook dat mooie, hoge Latte Macchiatto glas. De uitloop is voorzien van koppenverlichting waardoor tijdens de bereiding het kopje elegant wordt verlicht, tijdens het koffiezetten amberkleurig en tijdens het melkschuimen wit. De extra capaciteit vind u terug in het ruime waterreservoir van maar liefst 3,5 liter. In het bonenreservoir is ruimte voor maar liefst 600 gram koffie. Dit is uit te breiden tot 1kg d.m.v. de optioneel verkrijgbare, additionele bonen container NIZB410. De NIVONA CafeRomatica 1030 is volledig geïsoleerd, hierdoor is deze machine extra stil. De bovenzijde is voorzien van een ruime, actief verwarmde kopjesverwarmer. Hiermee kunt u een grote hoeveelheid porselein voorverwarmen.
CAFEROMATICA GAAT DIGITAAL
De 1030 is voorzien van Bluetooth waardoor u contact kunt maken tussen de machine en de NIVONA-App. Hierdoor kunt u kiezen om de instellingen en recepten aan te passen via het display van de machine of via de App op uw smartphone of tablet. Met de App is het zelfs mogelijk een kop koffie te zetten vanuit uw luie stoel! Binnen de App vind u ook verschillende instructie-video’s, waarmee de App ook als digitale gebruiksaanwijzing gebruikt kan worden. De NIVONA-App is uiteraard beschikbaar voor zowel iOS als Android.
ESPRESSO, LUNGO OF CAPPUCCINO? U HEEFT HET IN DE VINGERS!
Zowel de complete 7-serie, 8-serie en de NICR1030 zijn voorzien van de One-Touch Cappuccino functie, met 1 druk op de knop een perfecte Cappuccino of Latte. De geschuimde melk en de koffie worden direct in uw kopje gedoseerd, bij de 1030 kunt u zelfs kiezen tussen 3 bereidingswijzen, koffie->melk, melk->koffie of gemengd.
Vrijwel alle factoren zijn naar wens in te stellen, de temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen, het volume kunt u programmeren in het standaard recept of a la minute, voor of tijdens het zetten aanpassen.
Met de mijn koffie functie kunt u gepersonaliseerde recepten instellen, de hoeveelheid verschilt per machine, de NIVONA CafeRomatica 1030 heeft de mogelijkheid om maar liefst 18 verschillende profielen te programmeren. Zo kan iedere medewerker zijn eigen voorkeur instellen met eigen naam en symbool.
KOFFIEZETTEN ALS EEN BARISTA MET HET AROMA BALANCE SYSTEEM
Dankzij het Aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige crema-laag. Daarnaast introduceert NIVONA nu het Aroma Balance Systeem. Hiermee heeft u keuze uit 3 verschillende zetmethoden en kunt u de intensiteit van uw koffie aanpassen. Door te kiezen voor dynamisch, constant of intens maakt u verschil in pompdruk en doorlooptijd. Bij dynamisch loopt de koffie betrekkelijk kort door bij een gemiddelde druk, wat zorgt voor een wat fruitige smaak, constant maakt gebruik van een gemiddelde druk, een korte welperiode en een iets langere doorlooptijd en derhalve een gebalanceerde smaak en bij intens wordt de pompdruk langzaam opgevoerd gedurende een langere tijd waardoor zo goed als alle aroma’s naar boven komen.
De sterkte van de koffie is verder te regelen door de maalgraad(5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram in te stellen en te variëren in volume.
Zo kunt u nog meer dan voorheen variëren in smaak! 

PERFECTE CAPPUCCINO
De 1030 bereidt 1 of 2 Cappuccino’s of andere melkdranken met 1 druk op de knop. Dankzij 2 pompen en 2 thermoblokken hoeft u niet te wachten voordat de machine is opgewarmd voor het opschuimen van melk. Het geheim van de NIVONA CafeRomatica 1030 is de innovatieve spumatore geplaatst in de uitloop van de machine. Hiermee wordt de melk altijd absoluut perfect opgeschuimd. De melktemperatuur kunt u zelf instellen in het menu. Ook de 7- en 8-serie voorziet u van een heerlijk cappuccino van barista-kwaliteit. Fijnmazig en stevig, het melkschuim uit uw NIVONA CafeRomatica doet niet onder voor de handmatig opgeschuimde melk in uw favoriete koffiebar. Na het maken van een cappuccino kunt u de machine zichzelf eenvoudig laten spoelen. Heeft u liever dat er geen dranken met verse melk op kantoor worden gemaakt? Geen probleem, u kunt bij de NICR1030 de melkdranken eenvoudig uitschakelen.
REINIGING
Als het zover is om de machine te reinigen of te ontkalken wordt dit weergegeven in het display. De reinigings- en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens zo goed als volledig automatisch laten uitvoeren. Daarnaast is de zetgroep uitneembaar en eenvoudig af te spoelen onder de kraan. Zo houd u de binnenkant van de machine net zo eenvoudig hygiënisch schoon.
Nieuw: Aroma Balance systeem: Drie profielen voor een maximum aan aroma en een ideale extraktie
Cappuccino-connaisseur: Afhankelijk van voorkeur, drie mogelijkheden: 1. ten eerste koffie, dan melkschuim(cappuccino), 2. eerst melkschuim, dan koffie(Latte Macchiatto), 3. Koffie en melk gelijktijdig(Café Latte/Koffie Verkeerd).
Mijn koffie instelbaar tot 18 dranken
Tezamen met de standaard mogelijkheden individueel instelbaar- voor persoonlijk genot.
True One Touch: One Touch funktie “Spumatore” voor twee cappuccino’s tegelijkertijd nu ook via Touch display
Twee thermo blokken: Korte zettijd door het gelijktijdig verwarmen van stoom voor de melk en melkschuim en water voor koffie
Live programmering alle recepten mogelijk
Bijzonder stil conisch maalwerk voor een perfect resultaat.
Uitneembare zetgroep voor hygienische reiniging
Direct gebruik van de ingestelde recepten
Melkdranken uitschakelen
Koffietemperatuur in drie standen regelbaar
Koffiesterkte in vijf standen regelbaar
Eco modus en 0-Watt schakelaar
Automatisch spoelen van de melkopschuimer
Onderhoudsprogramma: reinigen, ontkalken en spoelen d.m.v. druk op de knop.
Koffie uitloop tot 16,5 cm in hoogte verstelbaar
Twee kleurige koppen verlichting; Amber bij koffie-uitgifte, wit bij melk-uitgifte
Automatische aangeving stand voor water en bonen.
Maalgraad individueel instelbaar
Houder voor melkslang bij de uitloop.
Koppenwarmer met verwarming
Heetwater funktie voor thee
Poedervakje voor gemalen koffie
Aroma-bonendeksel
15 bar pompdruk
Wieltjes om apparaat te verplaatsen
Incl.: twee Claris filters, reinigingstabletten, melkslang en maatlepel.
Incl.: Doorzichtige melkcontainer kunststof (0,9 l)
230 Volt, 2700 Watt
Nivona ontkalkingsfilter
Met het NIVONA Claris ontkalkingsfilter zorgt u voor heerlijk fris water voor een lekkere kop koffie en een langere levensduur van uw machine.Het NIVONA Claris waterfilter is ontworpen om het water in de tank te zuiveren. Ook al gebruikt u een filter, er blijft na zuivering een waterhardheid over van 5 tot 6 °dH (deutsche Härte) over, precies conform de norm van het waterleidingbesluit. Daarnaast bevat te zacht water te weinig calcium. Teveel calcium is niet goed, maar ook door te weinig calcium kan schade ontstaan aan de machine of haar onderdelen. Ook is een bepaalde hardheid gewenst voor goede koffie en goede gezondheid. De leidingen in machine blijven dus niet vrij van kalkaanslag. U dient het apparaat nog minstens 2 x per jaar te ontkalken. Hiervoor kunt u het filter uit schakelen in het programma van uw machine en, om een nare nasmaak te voorkomen, voor het ontkalken het filter uit het apparaat verwijderen. Geschikt voor alle NIVONA Volautomaten Levensduur ± 50 liter

€ 14,99 

Paul van Dillen Cappucinotore reiniger
Paul van Dillen Cappucinotore reiniger. Inhoud: 1 liter

€ 13,99 

Smit & Dorlas Caffè Delicato 1kilo
Het speciale rinse en kruidige karakter van de Oost-Afrika Arabica geeft deze koffie een bijzonder fijne nasmaak. Deze fijne en kwalitatieve melange is langzaam en niet te lang gebrand, waardoor er een optimum tussen aroma en kracht ontstaat. Een fijne basis voor lungo, latte macchiato en koffie verkeerd. Krachtigheid: **** 100% Certified Coffee* Deze gecertificeerde koffie wordt ecologisch verantwoordelijk geteeld met respect voor het regenwoud, de medewerkers en de dieren op en rond de plantage. Rainforest Alliance heeft als doel om ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen.

€ 25,75 

Paul van Dillen Snelontkalker
Snelontkalker voor espresso-/koffieapparaten.Ook geschikt voor diverse andere apparaten. Inhoud 1 liter.

€ 10,99