JURA WiFi Connect

€ 29,99 

Productnummer: 24160
Productinformatie "JURA WiFi Connect"
Individueel koffiegenot via WiFi
JURA WiFi Connect maakt de bediening van uw volautomaat met J.O.E.® via smartphone of tablet eenvoudiger dan ooit tevoren en maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk.
De JURA WiFi Connect wordt heel eenvoudig in de volautomaat geplaatst en biedt een snelle, stabiele verbinding. Via WiFi kan zelfs meer dan één mobiel toestel en tegelijkertijd een bijkomend apparaat (bijv. Cool Control) worden verbonden met de volautomaat.

JURA Operating Experience (J.O.E.®)
De zelfverklarende vormgeving en de individuele gebruikersinterface maken de JURA Operating Experience (J.O.E.®)* tot een favoriet op elke smartphone of tablet. Want J.O.E.® is heel eenvoudig via WiFi verbonden met de WiFi Connect van de koffie-volautomaat, waarmee hij toegang geeft tot een wereld van perfect, geïndividualiseerd koffiegenot. Via WiFi kan zelfs meer dan één mobiel toestel worden verbonden met de volautomaat. Zowel met tekstdisplay als met touch display is J.O.E.® als modernste bedieningsinterface een grote sprong vooruit in de interactie met JURA koffie-volautomaten.
* J.O.E.® is compatibel met alle JURA volautomaten die zijn voorzien van WiFi Connect.

Verbinding met de Cool Control 1 l G2
De op WiFi gebaseerde permanente communicatie van de Cool Control met de koffie-volautomaat zorgt ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen.

Compatibiliteit
E4 (EA)
E8 (EB)
ENA 4 (EA)
J8 (EA)
GIGA 10 (EA)
GIGA 6 (EA)
Z10 (EA)