JURA WiFi Connect

€ 29,99 

Productnummer: 24160
Productinformatie "JURA WiFi Connect"
WiFi Connect

De WiFi Connect maakt de aansturing van uw koffiemachine via smartphone of tablet gemakkelijker en sneller. Met de WiFi Connect wordt er een stabiele verbinding via uw thuisnetwerk tot stand gebracht en is het tevens mogelijk om met meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd verbonden te zijn zonder dat dit invloed heeft op uw aangesloten accessoire.
De WiFi Connect wordt standaard meegeleverd bij de GIGA 6 (EA) en de Z10 (EA).
Tevens zijn de ENA 4 (EA) en de E8 (EB) compatible met de nieuwe WiFi Connect, deze kan als accessoire (artikelnr. 24160) aangeschaft worden.

Cool Control
Met de nieuwe WiFi Connect is het mogelijk om verbinding te maken met de nieuwste generatie (G2) Cool Controls mits deze zijn uitgerust met de Wireless Transmitter. De Cool Control 1L zwart (artikelnr. 24182) is in april 2020 al vernieuwd en hiermee klaar voor verbinding met Wifi. De Cool Control 1L wit is in 2020 nog niet vervangen door de G2 versie, deze is vanaf april beschikbaar (artikelnummer 24186). De Cool Control 2,5 L was vanaf de introductie al voorbereid op de connectie via WiFi.

J.O.E.® 3.1
Voor het tot stand brengen van de WiFi Connectie heeft de gebruiker J.O.E.® 3.1 nodig. De nieuwe versie van J.O.E.® is vanaf 1 april 2021. Bediening van JURA-koffieautomaten via smartphone of tablet is nu eenvoudiger dan ooit dankzij de JURA WiFi Connect, die ook communicatie met slimme accessoires mogelijk maakt.
Met J.O.E.® kunt u vervolgens de machine draadloos bedienen en programmeren en tegelijkertijd verbinding maken met een accessoire (bijv. Cool Control).
Voorheen kon de connectie van een JURA-koffiemachine en één mobiel apparaat gelegd worden via bluetooth. Met de WiFi Connect kunnen meerdere mobiele apparaten aangesloten worden op de JURA-koffiemachine via WiFi.