JURA Pocket Pilot 2.0

€ 0,00 

Productinformatie "JURA Pocket Pilot 2.0"
De nieuwe generatie mobiel betalen en beheren

Met Pocket Pilot 2.0 zet JURA opnieuw een stap voorwaarts waar het gaat om betaling, afrekening en beheer van professionele volautomaten voor koffiespecialiteiten.
Door de gratis software is betalen zonder contant geld mogelijk en zijn ook geen extra apparaten als muntproevers of kaartlezers nodig – er hoeft zelfs geen app te worden gedownload. Tegelijk kunnen dankzij Pocket Pilot 2.0 alle verbonden volautomaten centraal worden bewaakt en beheerd en zijn vergaande individuele aanpassingen mogelijk.
Kortom: Pocket Pilot 2.0 is waarschijnlijk het eenvoudigste, voordeligste en flexibelste afrekenings- en beheersysteem voor volautomaten van JURA.

Eenvoudig, zonder externe hardware
Met Pocket Pilot 2.0 is geen extra infrastructuur nodig om zonder contant geld te betalen en de machine centraal te bewaken. Dit wordt mogelijk gemaakt door Payment Connect als verbinding tussen volautomaat en mobiel apparaat. Payment Connect kan gemakkelijk in de volautomaat worden geplaatst. Pocket Pilot 2.0 is gratis, webgebaseerd en vereist geen installatie van software. Na het aanmaken van een account voor JURA Pocket Pilot kunt u apparaten geheel naar wens beheren.

Mobiel en zonder contant geld betalen
De eigentijdse wijze van betalen werkt contactloos via de smartphone. Na het scannen van de QR-code op het display van de volautomaat wordt Pocket Pilot 2.0 geopend en maakt deze verbinding met het apparaat. Nu kan de drank worden gekozen en het bedrag via het betaalvenster worden betaald met de gewenste betaalmethode (bijvoorbeeld Apple Pay). Als de transactie is geslaagd, wordt de gewenste specialiteit automatisch bereid. Zo eenvoudig werkt het: Scannen, betalen, genieten.

Centraal bewaken en beheren
Met Pocket Pilot 2.0 behoudt u altijd het overzicht over al uw JURA volautomaten en kunt u deze gemakkelijk op afstand beheren. Het dashboard kunt u volledig aanpassen aan uw behoeften. Vijf verschillende modi zijn voldoende voor elk denkbaar businessmodel. Pocket Pilot 2.0 biedt verschillende relevante statistieken en maakt de monitoring van omzet en een gebruikersbeheer mogelijk. U kunt tevens de prijs per kopje, de beschikbare specialiteiten en recepten ervan individueel aanpassen – en dat allemaal met centrale besturing.

Compatibiliteit
GIGA W10 (EA)
GIGA X8G2 (EB)
X10