JURA J8 Piano White (EA)

€ 1.899,00 

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 days

Productnummer: 15460
Productinformatie "JURA J8 Piano White (EA)"

Nu met Paul van Dillen Cadeaukaart t.w.v. € 145,-

Wilt u uw Jura koffiemachine inruilen?
Dan maken we een passend voorstel zonder Paul van Dillen Cadeaukaart.


De nieuwe J8 – rondom volmaakt
De nieuwe generatie van de wereldwijd populaire J-serie zit vol technische innovaties voor een nog perfecter koffieresultaat. De J8 beheerst het gehele spectrum van koffieklassiekers en nu zelfs nog meer specialiteiten.
De Sweet Foam-functie aromatiseert het melkschuim met elke siroop in de gewenste smaakrichting, zoetheid en intensiteit. Zo lukt zelfs een Sweet Latte met één druk op de knop. De molen P.A.G.2+ met een actieve maalgraadbewaking en de zetgroep van de achtste generatie met 3D-bereidingsproces zorgen te allen tijde voor een optimaal resultaat en een maximale smaak.
Voor een nog comfortabelere bediening herkent het Coffee Eye de plaatsing van het kopje en past het de selectie op het display automatisch aan de beschikbare specialiteiten aan. Eenvoudiger kan niet. Ook bij het onderhoud: door de One-Touch melksysteemreiniging is dat in een oogwenk met één druk op de knop gebeurd. De innerlijke waarden komen tot uiting in de uiterlijke vorm. Het volmaakte design geeft de kwaliteiten van de J8 een karakteristiek gezicht.

Sweet Foam-functie – nieuwe genietingen
De topgastronomie kent het geheim van ultiem genot: pure, verse ingrediënten, meesterlijk verwerkt. Hetzelfde geldt voor exceptionele koffiespecialiteiten. De nieuwe Sweet Foam-functie aromatiseert het melkschuim direct bij de bereiding met het bijbehorende siroopopzetstuk en zorgt voor volkomen nieuwe genotsensaties. Door keuze en dosering van de gebruikte siroop kunnen smaak en intensiteit exact aan de persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Zo weet de J8 zelfs hippe trendspecialiteiten als de Sweet Latte met één druk op de knop tevoorschijn te toveren.

Coffee Eye – een intelligente kopjessensor
Of het nu om een klassieker uit de centrale koffie-uitloop of een met melk en melkschuim verrijkte specialiteit uit de cappuccino-uitloop gaat, het Coffee Eye maakt de weg naar de perfecte specialiteit een stuk gemakkelijker. Als intelligente kopjessensor past het de te kiezen specialiteiten op het display automatisch aan de kopjespositie aan. Voor een nog eenvoudigere en intuïtievere bediening.

P.A.G.2+ – toptechnologie voor ultiem koffiegenot
De molen P.A.G.2+ is een klasse op zich. Dat blijkt alleen al uit het Sound Design dat is ontleend aan de Formule 1. De zogeheten aromacontrole is een actieve maalgraadbewaking die zorgt voor een constant topresultaat. Afhankelijk van het gekozen product geeft de volautomaat het advies de maalgraad in te stellen op «mild» of «intensief». Daardoor wordt het aroma in het kopje gecontroleerd. De maalstanden kunnen te allen tijde worden versteld, vóór en na de bereiding rust de P.A.G.2+ echter in ontspannen toestand, waardoor het gedurende de gehele levensduur wordt ontzien. Zo kan de koffie-volautomaat nog langer overtuigen door perfecte smaak in de koningsklasse.

Allround design – competentie volmaakt geënsceneerd
Helderheid en symmetrie bepalen het uiterlijk van de J8. Hoogste productiestandaarden en precisie in de verwerking getuigen van kwaliteit en competentie. De nieuwe interpretatie van het internationaal bekroonde allround design onderscheidt zich door liefde voor het detail. De enscenering van de verse koffiebonen, de uitnodigende bedieningsinterface, de verlichting van het geurende koffieresultaat – alles komt samen in één harmonisch geheel en brengt de soevereiniteit van de chique volautomaat tot uitdrukking.

Tecnische Gegevens:
In hoogte/breedte verstelbare koffie-uitloop 65 – 111 mm / 20 – 50 mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop 110 – 153 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 65 – 111 mm
Inhoud waterreservoir 1,9 l
Inhoud bonenreservoir 280 g
Koffieresidubak (max. porties) 16
Kabellengte 1,1 m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450W
Stroom 10 amp
Stand-byvermogen 0 watt
Gewicht 10,3 kg
Breedte 31,8 cm
Hoogte 34,8 cm
Diepte 44,6 cm
JURA Cool Control 0,6 l Wit
Cool Control – Optimaal gekoeld, perfect geserveerd Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee. Melk gekoeld tot de ideale temperatuur van 4 °C in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden vormt de waardevolle basis voor de bereiding van talloze trendy koffiespecialiteiten met melk. Een elegant design in langwerpige vorm, robuuste materialen en hoogwaardige details van aluminium in combinatie met optimaal bedieningscomfort maken van de Cool Control het perfecte accessoire van elke koffie-volautomaat.

€ 199,00 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  Z8 Z6 J6 / J600 S8 / S80 E8 E8 Chrome (Modeljaar 2015) GIGA X8cG2 / X8G2 GIGA X3cG2 / X3G2 X8 X10 WE8 (Modeljaar 2019)  Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP1 of HP2.

€ 22,99 

JURA Latte macchiato glas
De ronde latte macchiato glazen van JURA zijn gemaakt van hoogwaardig loodkristal en passen dankzij de gewelfde bodem optimaal op de koffieschotels van JURA. In deze subliem vormgegeven en glanzende koffieglazen kan een perfecte latte macchiato met drie lagen worden bereid. Volmaakt koffiegenot gegarandeerd! Inhoud ca. 270 ml, hoogte ca. 13.5 cm.Set van 2

€ 29,99 

JURA Latte macchiato glas klein
De ronde latte macchiato glazen van JURA zijn gemaakt van hoogwaardig loodkristal en passen dankzij de gewelfde bodem optimaal op de koffieschotels van JURA. In deze subliem vormgegeven en glanzende koffieglazen kan een perfecte latte macchiato met drie lagen worden bereid. Volmaakt koffiegenot gegarandeerd! Inhoud ca. 220 ml, hoogte ca. 10.5 cm, geschikt voor alle volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA.Set van 2

€ 24,99 

JURA Espressoglas
Zwart als de nacht, heet als vuur en bekroond met een nootachtige crèmelaag: dat zijn de kenmerken van een echte espresso. In dit edel vormgegeven espressoglas geniet u al vóór de eerste slok. Onze nieuwe espressoglazen zijn als set met 2 stuks verkrijgbaar.

€ 19,99 

JURA Latte Macchiato lepel
Geniet van de Latte Macchiato en gebruik hiervoor de lange Latte Macchiato lepel van hoogwaardig roestvrij staal CNS 18/10. Deze lepels zijn volgens aloude traditie gesmeed en op hoogglans gebracht.Set van 6.

€ 32,99 

JURA Espressolepel
Elegant als de producten van JURA passen deze espressolepels in het assortiment. Ze liggen perfect in de hand en zijn volgens de goede traditie van het maken van bestek gesmeed en op hoogglans gebracht.Set van 6.

€ 22,99 

JURA Koffielepel
De koffielepels zijn gesmeed volgens de goede traditie van het maken van bestek en maken de koffiekopjes compleet: Ze liggen elegant in de hand en zijn op hoogglans gebracht.Set van 6.

€ 24,99 

JURA Care Kit
Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw volautomaat, maar ontziet tegelijkertijd uw volautomaat.Met de bijgevoegde onderhoudsproducten kunt u uw volautomaat gedurende meerdere maanden onderhouden en reinigen. Zo kunt u ook in de toekomst genieten van de beste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of van andere koffiespecialiteiten. De nieuwe Care Kit bevat alle belangrijke onderhoudsproducten. De Care Kit bestaat uit 3 CLARIS Smart-filterpatronen, 6 reinigingstabletten, 1 melksysteemreiniger (mini tabs) en 2 melkslangen. Met de nieuwe Care Kit bespaart u niet alleen geld, maar ook ruimte voor het opbergen van de Care Kit Box, die dankzij de praktische vorm in ieder keukenkastje past.

€ 69,99