JURA Glacette Wit

€ 29,99 

Productnummer: 24168
Productinformatie "JURA Glacette Wit"
De koele toevoeging aan de glazen melkbeker

De glacette is de ideale en onmisbare aanvulling op de glazen melkhouder.
De glacette houdt de melk in het glazen melkreservoir tot twee uur koel en biedt zo de optimale voorwaarden om van het perfecte kopje koffie met melk te genieten.
JURA Glazen melkhouder
Mooi en praktisch  De glazen melkhouder is onmisbaar als ideale aanvulling voor alle koffieliefhebbers die zichzelf, hun familie en hun gasten af en toe willen verwennen met een populaire flat white, latte macchiato of cappuccino. Perfect afgestemd op het design van JURA, kan de melkhouder gemakkelijk in de koelkast worden opgeborgen en indien nodig op de volautomaat worden aangesloten.  De melklans beschikt over de ideale aansluithoogte, zodat de melk te allen tijde eenvoudig aangezogen en opgeschuimd wordt. De houder heeft een inhoud van 0,5 liter en is geschikt voor de vaatwasser.

€ 29,99 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  E8 Platin (Modeljaar 2015) E8 Dark Inox (Modeljaar 2015) E80 E6 / E60 / E600 D6 / D60 / D600 A9 / A900 A7 / A700 ENA 8 ENA MICRO 90 WE8 (Modeljaar 2016)   Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP2 of HP3. 

€ 22,99 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  E8 Platin (Modeljaar 2015) E8 Dark Inox (Modeljaar 2015) E80 E6 / E60 / E600 D6 / D60 / D600 A9 / A900 A7 / A700 ENA 8 ENA MICRO 90 WE8 (Modeljaar 2016)

€ 22,99 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  Z8 Z6 J6 / J600 S8 / S80 E8 E8 Chrome (Modeljaar 2015) GIGA X8cG2 / X8G2 GIGA X3cG2 / X3G2 X8 X10 WE8 (Modeljaar 2019)  Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP1 of HP2.

€ 22,99