JURA GIGA X8c (EB)

€ 7.610,90 

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 days

Productnummer: 15570
Productinformatie "JURA GIGA X8c (EB)"

Gemaakt voor topprestaties  

Met de GIGA X8c presenteert JURA een volledig nieuwe generatie volautomaten voor professioneel gebruik. Hij schittert in alle opzichten en is meteen 4x professioneler:  

  1. Een compleet nieuw binnenwerk maakt de GIGA X8c robuuster, efficiënter, intelligenter en nog gemakkelijker te onderhouden. 
  2. De combi-uitloop is volledig afgestemd op de behoeften en eisen in het professionele segment. 
  3. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan heel eenvoudig met maar één hand worden weggenomen en geleegd. 
  4. De touch display maakt de bediening intuïtief en eenvoudig en biedt de grootst mogelijke flexibiliteit. 

 

Met de GIGA X8c geeft JURA blijk van Zwitserse innovatiekracht en professionaliteit tot in het kleinste detail. Overal waar een capaciteit tot wel 200 kopjes per dag wordt verwacht, overtuigt hij met kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit gepaard aan een topprestatie in alle opzichten resulteert in een hightech-volautomaat die ideaal is afgestemd op de eisen van oplossingen voor etages, studiebijeenkomsten, catering of Coffee to Go.


Modernste technologieën voor volmaakt genot

De nieuwe GIGA X8c heeft het in zich: twee krachtige keramische schijfmolens leveren betrouwbaar jarenlang een precieze, constant gelijkmatige maalgraad. Daarvoor zorgt een topinnovatie: A.G.A.© (Automatic Grinder Adjustment) – de elektronisch bestuurde, automatische afstelling. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en zorgt bij ristretto en espresso voor een ware smaakexplosie.

De GIGA X8c beschikt over een uitgekiend geconstrueerde, in hoogte verstelbare combi-uitloop, waardoor met melk en melkschuim verfijnde trendspecialiteiten dankzij de technologie voor microschuim altijd tot in de perfectie lukken. Voor koffiespecialiteiten in een recordtijd zorgt de Speed-functie.

Groter vermogen bij gelijktijdige optimalisatie van de kwaliteit – dat is de nieuwe GIGA X8c. De bediening via het pregnante, 4,3"" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie is direct te begrijpen en gaat volledig intuïtief. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen en geleegd. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets naast gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie

Het onderhoud van de nieuwe GIGA X8c geschiedt net zo gemakkelijk, logisch en intuïtief als de bediening ervan. Originele JURA onderhoudsproducten en geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen met één druk op de knop voor TÜV-gecertificeerde hygiëne. De melksysteemreiniging is net zo doordacht. Volautomatisch en gestart door een touch op het display garandeert deze perfecte reinheid in de omgang met melk. De massieve combi-uitloop kan in een handomdraai worden gedemonteerd. De daarin vooraan geplaatste melkuitlopen zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen indien nodig zeer eenvoudig worden vervangen.


Zo individueel als uw eisen

Als enkele volautomaat even goed als uitgebreid met passende bijkomende apparaten zoals kopjeswarmer, afrekeningssysteem enz.: op basis van de GIGA X8c kan voor elk toepassingsgebied de ideale alles-in-één oplossing voor koffiegenot worden geconfigureerd. Zo nodig groeit deze ook gemakkelijk mee naarmate de eisen hoger worden.

Aanbevolen producten bij GIGA X8c-serie

JURA 3 in 1 reinigingstablet (25 stuks)
De 3-in-1 reinigingstabletten worden vanaf augustus 2022 aangeboden in een nieuwe verpakking.In plaats van de potten met 25 stuks is ervoor gekozen om ook deze hoeveelheid te verpakken in een veel hygiënischere blisterverpakking. Reiniging, onderhoud en bescherming in één Voor gelijkblijvend perfecte koffiekwaliteit zijn een optimaal onderhoud van uw volautomaat en hygiënische omgang met melk, koffie en water beslissend. Voor een ongecompliceerd onderhoud beschikt elke volautomaat van JURA over een onderhoudsvrije zetgroep, die zichzelf met één druk op de knop reinigt. De originele JURA reinigingstabletten met hun al talloze malen bewezen effectiviteit worden door ons laboratoriumteam constant geoptimaliseerd en verder ontwikkeld. De nieuwe 3 in 1 reinigingstablet als innovatief resultaat van intensief onderzoek biedt nu nog betere resultaten door een extra beschermingsfase die uw volautomaat duurzaam beschermt tegen mineraalafzettingen. Het gebruik blijft daarbij onverminderd eenvoudig. Zo werkt het reinigingsproces Het reinigingsproces start u heel eenvoudig met één druk op de knop. Fase 1: Reiniging Zetgroep en bereidingszeef worden grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Daarbij verwijdert de uiterst effectieve formule van de reinigingstablet resten koffievet en -olie die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren. Fase 2: Onderhoud In een tweede fase, de onderhoudsfase, dichten speciale actieve bestanddelen de oppervlakken van de betreffende componenten af en voorkomen zo dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten. NIEUWE fase 3: Bescherming In de nieuw ontwikkelde derde fase beschermen zogeheten complexvormers de volautomaat duurzaam tegen mineraalafzettingen. Het resultaat Met de innovatieve 3 in 1 reinigingstabletten reinigt, onderhoudt en beschermt u uw JURA volautomaat in één keer. Dat zorgt voor hygiënische reinheid, een verlengde levensduur – en perfect koffiegenot, kopje na kopje. Consequent milieuvriendelijk Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA vanouds net zo belangrijk als het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie. Voor de originele reinigingstabletten wordt bij JURA daarom uitsluitend een fosfaatvrije samenstelling gebruikt. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw volautomaat en ontziet tegelijkertijd het milieu.

€ 35,09 

JURA Waterfiltersysteem
Door het gebruik van het JURA waterfiltersysteem hebt u steeds vers gefilterd, heerlijk koffie- en theewater. Het waterfiltersysteem is zodanig ontwikkeld dat de hoogste kwaliteit en servicevriendelijkheid is gegarandeerd en er voortaan in de horeca- en vendingbranche een nieuwe norm geldt. Het waterfiltersysteem wordt direct op uw wateraansluiting aangesloten. Het JURA waterfiltersysteem is modulair opgebouwd en bestaat uit de filterpatroon, de filterkop en de aansluitslang. Het JURA waterfiltersysteem is bij uitstek geschikt voor gebruik bij alle volautomaten met vaste wateraansluiting van JURA. JURA filterpatroon Hierdoor profiteert u van tal van waardevolle voordelen: Lagere servicekosten dankzij de bescherming tegen verkalking Grotere efficiency en langere levensduur van de apparaten Voorkoming van uitvallen van de machine Koffie met een perfecte crèmelaag, vol aroma en een heerlijke geur Perfect afgestemd op de koffie-volautomaten van JURA Belangrijk Om te voorkomen dat de melding voor de filtervervanging niet, zoals normaal, al na 50 liter verschijnt, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van het JURA waterfiltersysteem worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van JURA. De toepassing VENDING beschrijft de bereiding van dranken met heet water zonder stoom. De aangegeven capaciteiten zijn richtwaarden en kunnen afhankelijk van het machinetype variëren. Wij geven u graag speciaal advies voor uw machinetype. Let erop dat de waterfilter bij het gebruik van stoom over een lagere litercapaciteit beschikt.

€ 193,60 

JURA Filterkop
Het JURA waterfiltersysteem is modulair opgebouwd en bestaat uit een nieuwe en multifunctionele filterkop met een compatibele familie van filterpatronen met uiteenlopend vermogen.

€ 76,23 

JURA Claris aansluitslang
De aansluitslang zorgt voor de verbinding tussen het CLARIS-waterfiltersysteem en uw wateraansluiting. Een uiteinde van de slang beschikt over een verlengde schroefdraad voor kunststof aansluitingen. De slang heeft een lengte van 1,5 meter.

€ 33,28 

Equito (Bio) 1000 gram in ventielzak
Smaak Rijk en zoet van smaak met een ronde en krachtige afdronk en een aciditeit die mooi in balans is Brandproces Al onze koffiebonen worden volgens het ‘slowroast’ principe gebrand. De koffiebonen worden met deze methode langzaam gebrand waardoor de smaak en het aroma zich beter en gelijkmatig kunnen ontwikkelen. Deze methode van branden kost iets meer tijd, maar bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Daarom werken wij, in tegenstelling tot veel andere koffiemerken, zonder grote voorraden. Al onze koffiebonen worden uitsluitend ‘on demand’ gebrand. Dat wil zeggen dat de hoeveelheid koffie die wij branden afgestemd wordt op de vraag van onze klanten. Zo ben je altijd gegarandeerd van vers gebrande koffie van meesterlijke kwaliteit. Oftewel, een ‘perfect roast’. Oorsprong Sumatra, Peru, Brazilië en GuatemalaBranding Full City + Keurmerken 100% biologisch [Skal 023040] Stichting EKO-keurmerk Bereiding De koffie heeft een breed karakter en kan gedronken worden als een pure espresso, maar ook als basis voor een lekkere cappuccino. Verpakking Onze verpakkingen worden bestickerd door onze vrienden en vriendinnen van de Hartekamp Groep. De Hartekamp Groep ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij het realiseren van hun wensen op het gebied van wonen, werken, leren, ondersteuning en vrijetijdsbesteding.

€ 33,25