JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

€ 3.299,00 

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 days

Productnummer: 15478
Productinformatie "JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)"

Nu met Paul van Dillen Cadeaukaart t.w.v. € 229,-

Wilt u uw Jura koffiemachine inruilen?
Dan maken we een passend voorstel zonder Paul van Dillen Cadeaukaart.


De belichaming van uniek koffiegenot|

De GIGA 10 – een superbe volautomaat voor koffiespecialiteiten die voorbij alle bestaande grenzen van prestatie en genot gaat en nieuwe normen stelt!

Met twee bonenreservoirs met elk een eigen molen, revolutionair Cold Extraction Process, innovatief panoramisch scherm voor optimaal overzicht en nieuw, intuïtief bedieningsconcept biedt de GIGA 10 een keuze aan specialiteiten die nog nooit zo groot was. Daarbij vertoont hij zich in een markant design dat alle power van deze unieke koffie-volautomaat krachtig onderstreept. De GIGA 10 maakt van koffiegenot een uniek barista-moment en verandert uw keuken bij aanraking in een trendy bar.

Meer keuze, meer mogelijkheden voor individuele instelling
Met in totaal 35 koffiespecialiteiten biedt de GIGA 10 de meest gevarieerde keuze van alle JURA volautomaten. Maar dat niet alleen: pas uw GIGA 10 geheel naar uw voorkeuren aan. De innovatieve bediening van de volautomaat voor koffiespecialiteiten biedt oneindig veel mogelijkheden voor individuele instelling! Drink uw flat white bijvoorbeeld met een Extra Shot sterke koffie. De rijkdom aan koffiegenot wordt verdubbeld door het revolutionaire Cold Extraction Process, waarbij alle specialiteiten ook koud worden bereid. Ten slotte wordt het dankzij de nieuwe koudwater-bypass ook mogelijk extra lange barista-specialiteiten te creëren. Zorg voor barista-belevenissen zoals in een trendy bar – heel eenvoudig thuis!

Twee keramische schijfmolens voor nog meer genot
Voor de hoogste professionaliteit beschikt de GIGA 10 niet slechts over één, maar over meteen twee precisiemolens van hoogwaardige, duurzame keramiek. Twee bonenreservoirs in elegant turbinedesign, elk verbonden met een molen, geven de mogelijkheid om voor elk kopje de ideale koffiesoort of het beste mengsel ervan te kiezen. Geniet bijvoorbeeld van een aromatische espresso van een intensievere, donkere branding en milde lungo of koffiespecialiteiten met melk bij een gemiddelde branding.

Sterke prestatie, sterk design
Deze gebalde power en indrukwekkende prestatie komen perfect tot uiting in het imposante design van de GIGA 10. Het front in fraai Diamond Black met verchroomde elementen en het alles dominerende Panorama Coffee Panel stralen een superieure kalmte uit. De beide bonenreservoirs in het turbinedesign doen denken aan de krachtige motor van een sportwagen en laten daarmee luxe en topprestatie zien. Het nieuw vormgegeven kopjesplateau past perfect in het harmonieuze totaalbeeld. De GIGA 10 onderscheidt zich door indrukwekkend design, pure prestige en vormt een perfecte entourage voor ultiem koffiegenot.

Technische Gegevens:
In hoogte verstelbare combi-uitloop 69 - 158 mm
Breedte verstelbare koffie-uitloop 20 - 50 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 69 - 165 mm
Inhoud waterreservoir 2,6 l
Inhoud bonenreservoir 560 g
Koffieresidubak (max. porties) 20
Kabellengte 1,2 m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 2300 W
Stroom 10 amp
Stand-byvermogen 0 watt
Gewicht 18 kg
Breedte 32 cm
Hoogte 41,5 cm
Diepte 48 cm
JURA Cool Control 1,0 Liter, zwart
Cool Control – Tot 4 °C gekoeld voor perfecte melk  Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee.  Melk met een ideale temperatuur van 4 °C in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden vormt de waardevolle basis voor de bereiding van talloze receptcreaties.  Een elegant design, robuuste materialen en hoogwaardige details van aluminium alsmede optimaal bedieningscomfort maken de Cool Control tot het perfecte accessoire van elke koffie-volautomaat.Doordacht design De haptiek en het design van de Cool Control sluiten aan bij de klassieke look & feel van JURA en zijn perfect afgestemd op het eenvoudige gebruik en de smetteloze hygiëne. De Cool Control weet te overtuigen met edele materialen, een deksel van massief, hoogwaardig aluminium en elegante ventilatieopeningen. Met zijn heldere, gereduceerde vormentaal past de Cool Control 1,0 l bij elke koffie-volautomaat van JURA.Perfecte melkresultaten Vers melkschuim met fijne poriën voor hippe trendy drankjes als flat white lukt steeds perfect met de Cool Control. Reden daarvan is dat de melk constant op een optimale 4 °C gekoeld wordt gehouden. Ook vervelende spatten tijdens de koffiebereiding behoren tot het verleden. De permanente wireless communicatie* van de Cool Control met de koffie-volautomaat en de nieuw geïntegreerde niveauaanwijzing zorgen ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen.  * Bij gebruik van de Wireless Transmitter (optioneel verkrijgbaar) is de Cool Control compatibel met alle JURA-volautomaten die met Smart Connect zijn uitgerust.Hoogst bedieningscomfort Doordat de melk er heel gemakkelijk direct in kan worden gedaan zonder dat de melkhouder eruit hoeft te worden gehaald, door een digitale temperatuurindicatie en door het optimaal op de houder aangepaste, opsteekbare aluminiumdeksel is het gebruik uiterst eenvoudig en wordt het hoogst denkbare bedieningscomfort bereikt.Optimale hygiënische omstandigheden De exact passende verbindingen zorgen voor optimale melkhygiëne van de Cool Control tot in het kopje. Van de hoogwaardige roestvrijstalen houder tot de aanzuiglans; alle onderdelen die met melk in aanraking komen, zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen dus heel eenvoudig worden gereinigd:  roestvrijstalen houder  siliconenring deksel metalen buis adapter

€ 249,00 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  E8 Platin (Modeljaar 2015) E8 Dark Inox (Modeljaar 2015) E80 E6 / E60 / E600 D6 / D60 / D600 A9 / A900 A7 / A700 ENA 8 ENA MICRO 90 WE8 (Modeljaar 2016)

€ 22,99 

JURA Kopjeswarmer
Allesbehalve koude koffie ...  Warm begeerd en warm genoten – zo smaakt koffie het lekkerst. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als warme koffie in koude porseleinen kopjes wordt geschonken, gaat veel warmte verloren. Te veel warmte.  In voorverwarmde kopjes daarentegen kan het heerlijke bouquet zich volledig ontplooien. Met de elegante en slanke kopjeswarmer biedt JURA de ideale aanvulling op elke volautomaat. Twee verwarmingselementen houden de kopjes constant op een temperatuur van ca. 55°C, wat ideaal is voor de bereiding van zowel een krachtige espresso als een met melkschuim bekroonde cappuccino. Bovendien beschikt de kopjeswarmer over een passief verwarmd aluminium kopjesvak aan de bovenzijde. Optimale opbergruimte De slank vormgegeven kopjeswarmer beschikt over twee laden met een modern dempingssysteem voor licht en geruisloos sluiten. De capaciteit van de kopjeswarmer is optimaal afgestemd op huishoudelijk gebruik en is geschikt voor kopjes met een diameter van maximaal 90 mm en een hoogte van 110 mm. Op elke etage is plaats voor naar keuze 5 espressokopjes (Ø 57 mm), 4 koffiekopjes (Ø 66 mm) of 6 cappuccinokopjes (Ø 90 mm). Extra opbergruimte biedt het kopjesvak bovenaan.  Warme kopjes op het juiste moment Met de programmeerbare in- en uitschakeltijd bewijst de moderne kopjeswarmer diens eco-intelligentie. De kopjeswarmer kan uitermate eenvoudig aan uw wensen worden aangepast, zodat de kopjes precies op het juiste tijdstip voorverwarmd worden waarop u van uw ochtendkoffie wilt genieten. Als geen uitschakeltijd wordt geprogrammeerd, wordt het intelligente apparaat na 12 uur automatisch uitgeschakeld.

€ 219,00 

JURA Care Kit
Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk en water van cruciaal belang. Daarom speelt het juiste onderhoud een belangrijke rol. Het onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw volautomaat, maar ontziet tegelijkertijd uw volautomaat.Met de bijgevoegde onderhoudsproducten kunt u uw volautomaat gedurende meerdere maanden onderhouden en reinigen. Zo kunt u ook in de toekomst genieten van de beste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of van andere koffiespecialiteiten. De nieuwe Care Kit bevat alle belangrijke onderhoudsproducten. De Care Kit bestaat uit 3 CLARIS Smart-filterpatronen, 6 reinigingstabletten, 1 melksysteemreiniger (mini tabs) en 2 melkslangen. Met de nieuwe Care Kit bespaart u niet alleen geld, maar ook ruimte voor het opbergen van de Care Kit Box, die dankzij de praktische vorm in ieder keukenkastje past.

€ 69,99 

JURA Espressoglas
Zwart als de nacht, heet als vuur en bekroond met een nootachtige crèmelaag: dat zijn de kenmerken van een echte espresso. In dit edel vormgegeven espressoglas geniet u al vóór de eerste slok. Onze nieuwe espressoglazen zijn als set met 2 stuks verkrijgbaar.

€ 19,99 

JURA Latte macchiato glas klein
De ronde latte macchiato glazen van JURA zijn gemaakt van hoogwaardig loodkristal en passen dankzij de gewelfde bodem optimaal op de koffieschotels van JURA. In deze subliem vormgegeven en glanzende koffieglazen kan een perfecte latte macchiato met drie lagen worden bereid. Volmaakt koffiegenot gegarandeerd! Inhoud ca. 220 ml, hoogte ca. 10.5 cm, geschikt voor alle volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA.Set van 2

€ 24,99 

JURA Latte macchiato glas
De ronde latte macchiato glazen van JURA zijn gemaakt van hoogwaardig loodkristal en passen dankzij de gewelfde bodem optimaal op de koffieschotels van JURA. In deze subliem vormgegeven en glanzende koffieglazen kan een perfecte latte macchiato met drie lagen worden bereid. Volmaakt koffiegenot gegarandeerd! Inhoud ca. 270 ml, hoogte ca. 13.5 cm.Set van 2

€ 29,99 

JURA Espressolepel
Elegant als de producten van JURA passen deze espressolepels in het assortiment. Ze liggen perfect in de hand en zijn volgens de goede traditie van het maken van bestek gesmeed en op hoogglans gebracht.Set van 6.

€ 22,99 

JURA Koffielepel
De koffielepels zijn gesmeed volgens de goede traditie van het maken van bestek en maken de koffiekopjes compleet: Ze liggen elegant in de hand en zijn op hoogglans gebracht.Set van 6.

€ 24,99 

JURA Latte Macchiato lepel
Geniet van de Latte Macchiato en gebruik hiervoor de lange Latte Macchiato lepel van hoogwaardig roestvrij staal CNS 18/10. Deze lepels zijn volgens aloude traditie gesmeed en op hoogglans gebracht.Set van 6.

€ 32,99