JURA D4 Piano Black

€ 749,00 

Direct beschikbaar, levertijd in overleg

Productnummer: 15221
Productinformatie "JURA D4 Piano Black"

Nu met Paul van Dillen Cadeaukaart t.w.v. € 49,-
Wilt u uw Jura koffiemachine inruilen?
Dan maken we een passend voorstel zonder Paul van Dillen Cadeaukaart.


In de testupdate van augustus 2022 heeft de D4 Piano Black alweer het predicaat ‘BESTE UIT DE TEST’ weten te behalen.
De D4 Piano Black blijft onveranderd geweldig scoren in deze test van de Consumentenbond.  

Pure koffie – puur genot
Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De focus op specialiteiten met zwarte koffie manifesteert zich in espresso met niet te overtreffen volle smaak en koffie van koffiebarkwaliteit.

Onovertroffen aroma
De AromaG2-molen maalt de koffiebonen voor elke bereiding altijd vers in de juiste fijnheid. De gepatenteerde variabele zetgroep beschikt over een capaciteit van 5 tot 16 gram. Hij zorgt steeds voor de ideale aanpersdruk en optimale bereidingsomstandigheden. Een top-innovatie, het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een waar vuurwerk van aroma’s. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje stromen, met als bekroning een karakteristieke fluweelzachte crèmelaag.

Eenvoudige bediening
Bij de bediening oefent JURA zich eveneens in de kunst van de reductie. Door licht drukken op de onmiddellijk te begrijpen symboolvelden wordt de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie gestart. Dubbele kopjes ontstaan klassieke in twee bewegingen, wat een maximale smaak garandeert. Wie tussendoor thee wil, zal de heetwaterfunctie op prijs stellen.

Perfect water
CLARIS Smart levert het beste water voor een volmaakte smaak. Dankzij het intelligent watersysteem (I.W.S.®) kan de D4 automatisch herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer zijn capaciteit op begint te raken.

Uitgebreide functie
Als de D4 optioneel wordt uitgerust met Smart Connect, wordt zijn potentieel dankzij JURA Operating Experience (J.O.E.®) maximaal vergroot. Naast diverse mogelijkheden voor een individuele instelling wordt ook het spectrum aan specialiteiten uitgebreid met ristretto, espresso doppio en de licht verteerbare lungo Barista en caffè Barista. Ook kunnen desgewenst twee ristretti, twee espressi of twee kopjes koffie in één bereidingsproces worden gezet.

TECHNISCHE GEGEVENS
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 64 - 110 mm
Inhoud waterreservoir 1,9 l
Inhoud bonenreservoir 200 g
Koffieresidubak (max. porties) 16
Kabellengte 1,1 m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450 W
Stand-byvermogen 0 watt
Gewicht 8,4 kg
Breedte 28 cm
Hoogte 34,5 cm
Diepte 41,5 cm
JURA Espressoglas
Zwart als de nacht, heet als vuur en bekroond met een nootachtige crèmelaag: dat zijn de kenmerken van een echte espresso. In dit edel vormgegeven espressoglas geniet u al vóór de eerste slok. Onze nieuwe espressoglazen zijn als set met 2 stuks verkrijgbaar.

€ 19,99 

JURA Smart Connect adapter
Individueel koffiegenot via Bluetooth®  JURA Smart Connect vereenvoudigt de bediening van uw volautomaat via smartphone of tablet PC op ongekende wijze, maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk en biedt bovendien geheel nieuwe programmeermogelijkheden. De Bluetooth®-communicatie van de nieuwe «JURA Smart Connect» is gebaseerd op een zender die eenvoudig in de volautomaat gestoken wordt. Via een draadloze verbinding kunnen zowel de bediening als de programmering via de app aangestuurd en diverse bijkomende apparaten aangesloten worden. JURA Operating Experience (J.O.E.®) zorgt ervoor dat u steeds de modernste volautomaatbediening op uw smartphone hebt. J.O.E.® is de modernste, meest intuïtieve en comfortabele manier om alle voordelen van de volautomaat voor koffiespecialiteiten* van JURA optimaal te benutten. Want met JURA Operating Experience haalt u de bediening op uw smartphone en bedient u uw JURA volautomaat* heel eenvoudig via het touchscreen. * J.O.E.® is compatibel met alle JURA volautomaten die zijn voorzien van Smart Connect.

€ 29,99 

JURA Melkopschuimer Hot & Cold
Verfrissende melkschuim-magie Luchtig licht en veelzijdig. Met fris melkschuim met fijne poriën uit de JURA melkopschuimer, kunnen specialiteiten zoals de flat white, het huidige indrinkertje, voor het eerst ook koud worden bereid. De heldere, strakke vorm, de doordachte look & feel, evenals de geselecteerde materialen van de sublieme schuimklopper, zorgen voor een bijzonder eenvoudig gebruik en een optimale hygiëne. Uitgerust met twee opzetstukken, bereid deze koude, warme of warme melk en melkschuim via één enkele knop. Als aanvulling van elke koffiemachine zowel als hulp voor alle liefhebbers van specialiteiten met melk, worden met de melkopschuimer van JURA de recept-ideeën en barista-hoogstandjes veelzijdiger dan ooit.Diversiteit aan recepten Als decoratie of als belangrijke basis luchtig romig melkschuim brengt de trendspecialiteiten de nodige frisheid en lichtheid. Koud, warm of heet, de melkopschuimer tovert lekkernijen voor elk seizoen. Een warme chocolade in de winter, een fruitige Cold Romanoff in de lente, een verfrissende Iced Flat White in de zomer of een Iced Chai Latte in de herfst. Bij de bereiding kent de fantasie geen grenzen. Het bijgeleverde receptenboekje biedt inspiratie voor bijzondere trendy dranken. Koud melkschuim met één druk op de knop De ergonomisch vormgegeven bedieningsknop één, twee of drie keer indrukken, zorgt voor het opschuimen van koude, warme of warme melk in de melkhouder. Zelfverklarende pictogrammen in kleur bevestigen de geselecteerde modus. Doordachte design De look & feel van de melkopschuimer sluit aan bij het klassieke JURA design, en is tevens perfect afgestemd op het eenvoudige gebruik en een optimale hygiëne. De melkhouder overtuigt met een aangenaam zacht aanvoelend oppervlak in het greepbereik en fijne details in chroom. Dankzij onderhoudsvriendelijke materialen zoals roestvrij staal en zijn afgeronde vorm is de houder bijzonder eenvoudig te reinigen.Ruimtebesparend De toevoerleiding en de opzetstukken kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het voetstuk. Met afmetingen van 13 x 21 cm vindt de melkopschuimer gemakkelijk een plaatsje in iedere keukenkast. 

€ 99,00 

JURA Kopjeswarmer
Allesbehalve koude koffie ...  Warm begeerd en warm genoten – zo smaakt koffie het lekkerst. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als warme koffie in koude porseleinen kopjes wordt geschonken, gaat veel warmte verloren. Te veel warmte.  In voorverwarmde kopjes daarentegen kan het heerlijke bouquet zich volledig ontplooien. Met de elegante en slanke kopjeswarmer biedt JURA de ideale aanvulling op elke volautomaat. Twee verwarmingselementen houden de kopjes constant op een temperatuur van ca. 55°C, wat ideaal is voor de bereiding van zowel een krachtige espresso als een met melkschuim bekroonde cappuccino. Bovendien beschikt de kopjeswarmer over een passief verwarmd aluminium kopjesvak aan de bovenzijde. Optimale opbergruimte De slank vormgegeven kopjeswarmer beschikt over twee laden met een modern dempingssysteem voor licht en geruisloos sluiten. De capaciteit van de kopjeswarmer is optimaal afgestemd op huishoudelijk gebruik en is geschikt voor kopjes met een diameter van maximaal 90 mm en een hoogte van 110 mm. Op elke etage is plaats voor naar keuze 5 espressokopjes (Ø 57 mm), 4 koffiekopjes (Ø 66 mm) of 6 cappuccinokopjes (Ø 90 mm). Extra opbergruimte biedt het kopjesvak bovenaan.  Warme kopjes op het juiste moment Met de programmeerbare in- en uitschakeltijd bewijst de moderne kopjeswarmer diens eco-intelligentie. De kopjeswarmer kan uitermate eenvoudig aan uw wensen worden aangepast, zodat de kopjes precies op het juiste tijdstip voorverwarmd worden waarop u van uw ochtendkoffie wilt genieten. Als geen uitschakeltijd wordt geprogrammeerd, wordt het intelligente apparaat na 12 uur automatisch uitgeschakeld.

€ 219,00