JURA Claris Pro Smart maxi-filterpatroon

€ 72,48 

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: 24146
Productinformatie "JURA Claris Pro Smart maxi-filterpatroon"
De intelligente waterfilter  
Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. CLARIS Pro Smart maxi stopt kalk, stopt chloor en stopt zware metalen. Het werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe en filtert altijd exact de hoeveelheid water die voor de bereiding nodig is. 
Dankzij I.W.S.® (Intelligent Water System) en RFID (Radio Frequency Identification)-technologie communiceert de volautomaat permanent met het filter, verzamelt hij informatie over het filtergebruik en meldt hij het wanneer de capaciteit op is. Dat maakt de filtervervanging niet alleen maar eenvoudiger dan ooit tevoren. 
 
Voordelen CLARIS Pro Smart maxi 
Mits correct gebruikt, maakt CLARIS ontkalken compleet overbodig. Dit verhoogt het comfort en bespaart u waardevolle tijd. Schone leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzettingen verlengen de levensduur van uw volautomaat aantoonbaar, en leveren een bijdrage aan het waardebehoud van de volautomaat. 
Alleen originele CLARIS filterpatronen zijn qua samenstelling en doorstroomgedrag perfect afgestemd op de volautomaten van JURA. Let bij aankoop van de filter daarom op het kwaliteitslabel van JURA. Dat betaalt zich terug. 
* CLARIS Pro Smart maxi is ontwikkeld voor de volgende volautomaten met het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®): 
GIGA X8 
GIGA X3 
X10 
X8 
X6

Filtercapaciteit 
CLARIS levert het ideale water voor perfecte koffiespecialiteiten. De capaciteit van een filterpatroon is daarbij afhankelijk van de waterhardheidsgraad.  
bij 1-10° dH: tot 750 l 
bij 11-12° dH: tot 600 l 
bij 13-15° dH: tot 450 l 
bij 16-20° dH: tot 300 l 
bij 21-25° dH: tot 240 l 
bij 26-30° dH: tot 200 l