ECM Synchronika Antraciet

€ 3.299,00 

Productnummer: E86277
Productinformatie "ECM Synchronika Antraciet"
De combinatie van de behuizing en de bodem maakt van deze Synchronika een echte eyecatcher. Naast het uiterlijk is ook de binnenzijde geüpdatet. De dubbele geïsoleerde RVS boiler maakt het mogelijk dat je tegelijk koffie kunt zetten en kunt stomen.  
Via de PID control kun je je de temperatuur van beide boilers individueel instellen, via de timer lees je de doorlooptijd af zo weet je precies hoelang de koffie uitloopt. Nieuw is dat je de PID kunt instellen dat er een melding wordt gegeven wanneer de broeikop en filterdrager gereinigd dienen te worden.  
Super stil is de Sychronika door de geïsoleerde boilers en de rotatie pomp. Doormiddel van een switch kun je kiezen of de watertoevoer via de kraan of de waterreservoir gaat. Je kunt zelfs de stoomfunctie uitschakelen door een switch, Kortom deze topper is een echte aanvulling! 

• Dual Boiler systeem 
• PID voor temperatuurregeling voor beide boilers 
• Inhoud verswatertank: 3 Liter 
• PID display geeft de doorlooptijd in seconden weer 
• ECM E16 zetgroep 
• Uitgerustmet een zeer stille rotatiepomp 
• Verwarminselementen 1 x 1200 Watt en 1 x 1400 Watt 
• Stoom en heetwaterboiler van roestvrij staal met 2 Liter inhoud 
• Stoomboiler is d.m.v. een schakelaar in- en uit te schakelen 
• Naar wens om te schakelen voor het gebruik van de watertank of een vaste wateraansluiting 
• Aansluiting op een afvoer voor het restwater is mogelijk 
• Geïsoleerde boilers 
• Verchroomde filterdragers 1 en 2 kops 
• Automatisch shut/off beveiliging indien er geen water meer aanwezig is het apparaat

Specificaties: 
Boiler: Dubbele boiler 
Pomp: Rotatie pomp
Heet waterkraan: Ja
Vast water aansluiting: Ja
Watertank: 2,8 liter
Product lengte (cm) 49
Product breedte (cm) 33.5
Product hoogte (cm) 41
Product gewicht (kg) 33

ECM Molen S-Automatik 64 Antraciet
De ECM S-Automatik 64 is veruit de meest indrukwekkende bonenmolen voor thuis. De molen beschikt over tal van bijzondere specificaties en heeft een hoogwaardig afgewerkte behuizing van zeer bescheiden formaat. De maalgraad is zeer nauwkeurig in te stellen. Draai de schroef naar de gewenste positie. Niet helemaal tevreden? Draai de schroef dan een tikje losser of vaster. De molen heeft maalschijven van 64 mm en een motor van maar liefst 450 Watt! Stel eenmaal de juiste maalhoeveelheid in voor 1 en 2 porties en maal nooit meer onnodig veel bonen.  Tik eenmaal tegen de knop voor één portie en tweemaal voor twee porties. Houd de knop ingedrukt voor een andere hoeveelheid dan geprogrammeerd. Slechts 3,8 seconden heeft hij nodig om 7 gram te malen. Specificaties: Doorsnede maalschijven: 64 mm  Dosering: Automatisch (tijd)  Watt: 450 watt  Maalstand: Traploos  Product lengte (cm): 24.5  Product breedte (cm): 15  Product hoogte (cm): 4.15  Product gewicht (kg): 6.9

€ 999,00 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 74,95 

ECM Melkkannetje, 60 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk perfect kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit ECM RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit.Inhoud: 60 cl.

€ 29,95 

ECM Uitklopbak met lade
Deze ECM uitkloplade is uitgevoerd in hoogwaardig RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. Om ruimte te besparen plaats je de molen op de uitkloplade, zo heb je een compacte maar complete set. De afmetingen van de lade zijn: 205mm x 305mm x 65mm (breedte x diepte x hoogte)

€ 239,00 

ECM Tampingmat leder
Het perfecte premium kwaliteit accessoire voor schoon werken. De tampingmat beschermt zowel de filterhouder als het werkoppervlak, ideaal!

€ 36,95 

ECM Pistonrubber
Pistonrubber voor de E61 groep.

€ 9,25