ECM Elektronika II Profi

€ 2.695,00 

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 days

Productnummer: E84274
Productinformatie "ECM Elektronika II Profi "

Programmeerbare halfautomaat voor optimaal bedieningsgemak

De Elektronika II Profi is voorzien van een schakelaar welke de keuze vrij laat om te kiezen voor het gebruik met een watertank of dat de machine rechtstreeks op de waterkraan wordt aangesloten. Door zijn rotatiepomp is de machine stiller in gebruik en geeft hij een zeer constante druk. Het is kortomde perfecte espressomachine voor de veeleisende gebruiker. Door de instelbare doorlooptijdzet je met één druk op de knop een perfecte koffie. Uiteraard voldoet deze machine aan de design standaarden van ECM: strak ontwerp, hoogwaardige materialen en afwerking en unieke eigenschappen. Door de hendels voor stoom en heet water krijgt de machine een professionele en robuuste uitstraling. Door het openen van de koppenwarmer kan je het 3 liter waterreservoir eenvoudig vullen. De warmtewisselaar maakt het mogelijke tegelijkertijd koffie te zetten en melk op te schuimen. Hoge eisen aan veelzijdigheid, professionaliteit en exclusiviteit? De Elektronika II van ECM levert op alle fronten! 

• Klassieke hoogglanzende drukgroep van massief messing 

• Programmeerbare koffiehoeveelheden (4 mogelijkheden) en automatisch spoelprogramma 

• Krachtige stoomdruk voor het breiden van cappuccino 

• Gelijktijdig stomen en koffie bereiden 

• 2,1 Liter massief koperen boiler voor optimale warmte efficiëntie 

• Goede geluidsisolatie waardoor een stille werking 

• Uitneembare watertank, 3 liter 

• Koperen leidingen met messing koppelingen 

• RVS watertankaansluiting 

• Hoogvermogen 15 Bar rotatiepomp 

• Kokend water voor thee 

• Ergonomische filterdragers voor optimale balans 

• Professionele Quick-steamen Quick water hendels. 


ECM Molen S-Automatik 64
De ECM S-Automatik 64 is veruit de meest indrukwekkende bonenmolen voor thuis. De molen beschikt over tal van bijzondere specificaties en heeft een hoogwaardig afgewerkte behuizing van zeer bescheiden formaat.De maalgraad is zeer nauwkeurig in te stellen. Draai de schroef naar de gewenste positie. Niet helemaal tevreden? Draai de schroef dan een tikje losser of vaster. De molen heeft maalschijven van 64 mm en een motor van maar liefst 450 Watt!Stel eenmaal de juiste maalhoeveelheid in voor 1 en 2 porties en maal nooit meer onnodig veel bonen. Tik eenmaal tegen de knop voor één portie en tweemaal voor twee porties. Houd de knop ingedrukt voor een andere hoeveelheid dan geprogrammeerd. Slechts 3,8 seconden heeft hij nodig om 7 gram te malen.Specificaties:Doorsnede maalschijven: 64 mm Dosering: Automatisch (tijd) Watt: 450 watt Maalstand: Traploos Product lengte (cm): 24.5 Product breedte (cm): 15 Product hoogte (cm): 4.15 Product gewicht (kg): 6.9

€ 895,00 

ECM Uitklopbak met lade
Deze ECM uitkloplade is uitgevoerd in hoogwaardig RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. Om ruimte te besparen plaats je de molen op de uitkloplade, zo heb je een compacte maar complete set. De afmetingen van de lade zijn: 205mm x 305mm x 65mm (breedte x diepte x hoogte)

€ 239,00 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 74,95 

Cafelat Tamping Mat - Vlak
Een tampingmat mag niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie. Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.Specificaties: Materiaal: Rubber Afmetingen: 26/22 x  21cm Kleur: Zwart Gewicht: 570 gram

€ 28,95 

ECM Espresso Glas
Schenk de perfecte Espresso in de glazen van ECM. Inhoud 9 cl.

€ 3,95 

Motta Melkkan'50 cl.
Deze Motta Melkkannetjes zijn er in diverse maten. Voor ieder wat wils!

€ 37,95