Demoka GR-0203 grind-on-demand koffiemolen RVS

€ 279,00 

% € 295,00  (5.42% bespaard)
Productnummer: DEMOKAM203
Productinformatie "Demoka GR-0203 grind-on-demand koffiemolen RVS"
Een van onze favoriete instapmolen. Onder andere vanwege zijn eenvoudige bediening, vlakke maalschijven met een flinke diameter, traploze instelling, laag toerental en zeer consistente maling is dit een ideale molen voor thuis.


De vlakke maalschijven van 49mm zijn van gehard staal en gaan erg lang mee. Deze diameter is voldoende voor een prima snelheid maar ook klein genoeg voor weinig retentie (achterblijvende koffie) De sterke koolborstelmotor is onverwoestbaar en heeft een laag toerental (700 rpm) waardoor de koffie niet warm wordt tijdens het malen. De molen is eenvoudig in te stellen met het draaiwiel aan de rechter zijde, uiteraard geheel traploos. De eenvoudige electronica zorgt voor een uiterst betrouwbare molen, makkelijk te bedienen door de filterdrager tegen de knop aan de voorzijde te drukken.

De GR203 is een ideale molen voor bijvoorbeeld naast een QuickMill, Ascaso, Rancilio of andere espressomachine voor thuis. Wilt u een stapje hoger en instelbare doseringen? Kijk dan eens bij de Eureka Mignon Specialita.

Gewicht 3,57kg
Inhoud bonenreservoir 400 gram
Toerental 700 rpm
Vermogen 200w
Vlakke maalschijven 49mm
Behuizing RVS
Voorzien van zekering tegen doorbranden (1 Amp)
Geschikt voor: ristretto, espresso maar ook voor bijv. filterkoffie