Quick Mill 820 Losse koffie - Mint groen

€ 669,00 

Productnummer: QM820LKGR
Productinformatie "Quick Mill 820 Losse koffie - Mint groen"

Deze Quick Mill espressomachine is inmiddels een ware klassieker en wordt al 40 jaar geproduceerd.

Beroemd om zijn enorm lange levensduur. 
Het Quick Mill geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding. 
Dé oplossing tegen kalkaanslag. 

Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je 
van je eerste (espresso)koffie genieten. Voor de cappuccino drinkers is het ook goed nieuws, want  binnen 10 seconden kan deze espressomachine stoom voor de mooiste cappuccino en latte machiato produceren.  

Afmetingen bxhxd: 190x330x220 mm
 Inhoud waterreservoir: 1.8 liter
Vermogen: 1080W
Gewicht: 7 kg
Pompdruk: 16 bar
Warmtebron: koperen thermoblok
Soort koffie: losse koffie & ESE servings
Stoom: ja
Garantie: 2 jaar

De Quick Mill 820 voor de Nederlandse en Belgische markt wijkt op verschillende punten af van machines die voor het buitenland geproduceerd worden. Zo zijn de Quick Mill 820 machines van Euroquick voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Hierdoor gaat deze oneindig lang mee en komt het water niet in aanraking met aluminium. 

Daarnaast is iedere Quick Mill 820 van Euroquick voorzien van een professionele barista tamper van roestvast staal met houten handvat en voorzien van Quick Mill logo. De filter(drager) van Quick Mill heeft een specifieke maat en deze Quick Mill tamper past hier perfect bij.

De Quick Mill 820 van Euroquick met de hierboven genoemde specificaties is vanwege de ‘facelift’ gemakkelijk te herkennen aan het kleinere signaallampje en het Quick Mill logo dat aan de bovenkant van de machine uit het RVS plaatwerk is gestanst. Het luchtroostertje is hiermee verplaatst naar de linker kant van de machine.

De Quick Mill 820 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager(ook vaak piston genoemd). Het handvat staat onder een hoek van 10º dat het indraaien van de filterdrager in de koffiegroep gemakkelijker maakt. Standaard wordt een 1 kops en een 2 kops filterbakje meegeleverd. Op de filterdrager zit standaard een dubbele koffie uitloop. Wanneer je één kopje koffie maakt dan zet je eenvoudig het espressokopje in het midden. Een extra filterbakje voor ESE servings is optioneel. Wil je uitsluitend met ESE servings koffie maken, kies dan voor het model Quick Mill 810 (ESE).

Espresso tip! Het plezier en de kwaliteit van de espresso koffie kun je verder verhogen door zelf koffiebonen te malen. Investeer in een goede koffiemolen die voldoende fijn kan malen.
%
Ascaso I-Mini i-2 Aluminium gepolijst 175W
Verse koffie direct in uw filterdrager. Leg uw filterdrager op steuntjes en druk tegen de knop onder de uitloop en de maler begint te malen. De verse koffie wordt direct in uw filterdrager gedoseerd. In het bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt. De Ascaso I-Mini is uitgevoerd met een traploze instelling. Hierdoor kunt u elke gewenste maalgraad krijgen. Zo haalt u altijd het beste uit uw koffie en uw machine. De conische maalschijven van 38 mm en de goede motor van 175W zorgen voor een prima espressomaling. Ascaso I-Mini Specificaties Afmetingen bxhxd 162x407x266 mm Inhoud bonenreservoir 250 gram Vermogen (i-2) 175 Watt Gewicht 3 kg Maalschijven (i-2) conisch Ø38mm Toerental (i-2) 1200 rpm Dispenser nee Timer nee Garantie 2 jaar Kleur Aluminium

€ 339,00  € 395,00 

Cafelat Home Uitklop Bak
Klop je filterdrager gemakkelijk uit in deze uitklopbak van Cafelat. De bak is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van een stevige dwarsbalk waar je je filterdrager tegen aan kunt kloppen. Hij staat stevig op het aanrecht en is groot genoeg voor flink wat koffieresten.

€ 32,99 

Cafelat Melkkan 50 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk mooi kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit, hoe spitser hoe geschikter voor het schenken van latte art. 

€ 34,95 

Boot Bio Blend Organic Espresso 250 gr
Crop: 2020 / 2021Land van herkomst: Colombia, Sumatra (90% Colombia, 10% Sumatra)Koffieplantage: Verschillende plantagesVerwerkingsmethode: Washed – Semi WashedCertificaat: OrganicZetmethode:  De Boot Bio Blend is zeer geschikt voor espresso, maar ook als cappuccino.Ook geschikt met andere zetmethoden, zoals: espressokan en duwpot. Achtergrond: De biologische blend van Boot bestaat uit koffie van twee verschillende landen: Colombia en Sumatra. Sumatra Deze koffie wordt verbouwd door kleine boeren onder schaduwbomen, in een bergstreek met hoogtes tussen 1100 en 1600 meter, dichtbij Takengon en Lake Tawar en Bener Meriah, Aceh. Colombia Deze koffie komt van de Kachalu coöperatie uit het district Santander en wordt verbouwd door tientallen koffieboeren.

€ 8,99 

Quick Mill Uitkloplade 820
Deze uitkloplades van Quick Mill zijn speciaal gemaakt voor onder de Quick Mill machines. De lades zijn gemaakt van hoogglans RVS en zijn voorzien van een ronde kunststof afklop balk om hier uw filterdrager op uit te kloppen zonder deze te beschadigen. Elke uitkloplade heeft zijn eigen formaat zodat elke bijpassende Quick Mill machine hier  op past. Ook is het mogelijk om uw molen hier op te zetten om zo de gemorste gemalen koffie gelijk weg te kunnen vegen in de uitkloplade. De maten van de uitkloplade is als volgt (HxBxD): Uitkloplade 810/820 70 x 200 x 270 mm 

€ 119,00 

Cafelat Tamping Mat - Splat
Deze 'splat' tampingmatten mogen niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie.Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.

€ 26,95 

Boot Java Espresso, 250 gr.
Aards, kruidig & amandelspijs Koffiesoort:100% Arabica, vooral gewassen Java Typica.  Land van herkomst:Java  Intensiteit: ****Crop: 2019Land van herkomst: Indonesië, Java, Kawah Ijen. Koffieplantage: Java Jampit Estate, bijna de grootste van de 4 ‘government-estates’ op het eiland Java. Smaakindicatie: Het aroma van de donker geroosterde espressokoffie ruikt naar zoete aarde. Die aardse tonen geeft de donkerder geroosterde espressokoffie haar pit. De body is stevig en vol. In de nasmaak proeven we boven die zoete aarde ijle nuances van fruit, zoals je hebt met zeer lichte fijnzinnige en natuurlijke fruitsiropen. Zetmethode: Espressomachine, cafetière en espressokan. Achtergrond: Jampit Estate is één van de vier ‘government-estate’ plantages, die al aangelegd werden in de tijd van de koloniale Hollandse koffieplanters (Jampit, Blawan, Pancoer en Kayumas). De hoogte van de Estate is circa 1300 meter boven zeeniveau, dichtbij de vulkanische Iljen–streek. Barend Boot heeft door de jaren heen gigantisch veel monsters uit Java geproefd. De Java Kayumas en de Jampit Estate zijn vaak favoriet vanwege de subtiele fruittonen. De arabica koffieplant werd door de Hollanders rond 1696 naar Indonesië gebracht en werd al snel een commercieel succes. 

€ 8,50 

Paul van Dillen Snelontkalker
Snelontkalker voor espresso-/koffieapparaten.Ook geschikt voor diverse andere apparaten. Inhoud 1 liter.

€ 10,99