Nivona Espressomachine NICR670

€ 629,00 

Productnummer: NICR670
Productinformatie "Nivona Espressomachine NICR670"
Als beste getest in het AD 2018 29-12 AD Test Espresso apparaten
De onlangs geüpgraded NIVONA CafeRomatica 6-serie biedt net dat beetje extra voor wie niet alleen met een lekkere kop koffie goede sier wil maken. De geïntegreerde Bluetooth functie in combinatie met de NIVONA-App maken het echt een machine van nu. Koffie zetten, instellen en recepten aanpassen kan eenvoudig van af de bank of vanuit de luie stoel met telefoon of tablet op schoot.
Ook is de NIVONA CafeRomatica 6-serie nu voorzien van ons befaamde Aroma Balance System, waarmee binnen 3 profielen verschil gemaakt wordt in pompdruk en doorlooptijd , net als in je favoriete koffietentje. Door deze 3 Aroma-profielen, ‘Dynamisch‘, met een korte doorlooptijd, maar hoge pompdruk, ‘Constant‘, met een voorwelperiode, gevolgd door een gemiddelde doorlooptijd op normale druk en ‘Intens‘ met een langere doorlooptijd waarin de druk wordt opgevoerd en in combinatie met aangepaste volumes, hoeveelheden gemalen koffie en de maalinstelling kun je oneindig variëren in smaak, aroma en sterkte en zo je eigen perfecte kopje koffie samenstellen. Zo koop je dus eigenlijk bij je machine een ‘Barista in a box’.
Door de grote 2.2 liter watertank, de bonencontainer met een inhoud van 250 gram en de ruime opvanglade kunt u met een gerust hart (de visite) nog een kopje koffie schenken zonder alles te moeten bijvullen.
Vrijwel alle factoren zijn naar wens in te stellen, de temperatuur van het water, de hoeveelheid te malen bonen, het volume kunt u programmeren in het standaard recept of a la minute, voor of tijdens het zetten aanpassen.
De sterkte van de koffie is verder te regelen door de maalgraad(5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram in te stellen en te variëren in volume.
Zo kunt u nog meer dan voorheen variëren in smaak!
Dit eigen recept kunt u vervolgens verder personaliseren en opslaan onder Mijn Koffie voorzien van uw naam en eigen icoon. Met de Mijn Koffie functie kunt u gepersonaliseerde recepten instellen, de hoeveelheid verschilt per machine, de NIVONA CafeRomatica 670 heeft de mogelijkheid om 5 extra recepten te programmeren.
In het vernieuwde kleurendisplay is duidelijk af te lezen welk koffierecept de machine voor u gaat bereiden en of er een onderhoudshandeling van u wordt gevraagd.
Over onderhoud gesproken, dit is kinderspel door het duidelijke display, dat precies aangeeft wat de handeling is die van u verwacht wordt. Daarnaast is de NIVONA CafeRomatica 670 uitgerust met een automatisch spoel- en reinigingsprogramma voor de melkschuimer voor optimale frisheid. De zetgroep is uitneembaar voor extra hygiëne.
Kleuren TFT scherm
Elegant design: 3D in-mold Silver lines
Handmatig bediende cappuccinno functie Easy-Spumatore
Aroma Balance System met 3 profielen
Mijn koffie: 5 individueel programmeerbare recepten
Geïntegreerd Bluetooth voor gebruik NIVONA-App
Extra grote watertank: 2,2 l
Live programmering voor alle recepten
Extra geruisloze koffiemolen, met maalwerk van gehard staal
Uitneembare zetgroep voor extra hygiëne
Koffietemperatuur instelbaar in 3 standen
Koffiesterkte instelbaar in 5 standen
ECO modus en 0 watt energie spaar-schakelaar
Automatische reiniging van de melkschuimer
Hygiënische onderhoudsprogramma’s reinigen en ontkalken met één druk op de knop
In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Kopjesverlichting voor extra beleving
Automatische signalering voor bijvullen (bonen-/watertanksensor)
Maalgraad individueel instelbaar (3 standen)
Melkslanghouder op de koffie-uitloop
Koppenwarmer
Heet water voor thee
Vulopening voor poederkoffie
Luchtdicht aromadeksel
15 bar pompdruk
Eenvoudig te verplaatsen door wieltjes aan de achterzijde
Afmetingen: 24 x 34 x 36 cm
230 Volt, 1455 Watt
Inclusief kunststof melkbeker NIMC1000
Accessoires: Melkslang, Claris filter, Reinigingstabletten, Snoer opbergvak, Maatschep
Nivona reinigingstabletten
Eens in de 200 handelingen zal uw NIVONA CafeRomatica aangeven dat hij gereinigd wil worden. Door het reinigingsprogramma gaat dit kinderlijk eenvoudig. Het ingeworpen tablet zal alle koffievetten eenvoudig losweken. Met een verpakking heeft u 10 tabletten voor evenzoveel reinigingsprocedures. Doosje met 10 stuks in blister. Geschikt voor alle NIVONA Volautomaten

€ 12,99 

Nivona ontkalkingsfilter
Met het NIVONA Claris ontkalkingsfilter zorgt u voor heerlijk fris water voor een lekkere kop koffie en een langere levensduur van uw machine.Het NIVONA Claris waterfilter is ontworpen om het water in de tank te zuiveren. Ook al gebruikt u een filter, er blijft na zuivering een waterhardheid over van 5 tot 6 °dH (deutsche Härte) over, precies conform de norm van het waterleidingbesluit. Daarnaast bevat te zacht water te weinig calcium. Teveel calcium is niet goed, maar ook door te weinig calcium kan schade ontstaan aan de machine of haar onderdelen. Ook is een bepaalde hardheid gewenst voor goede koffie en goede gezondheid. De leidingen in machine blijven dus niet vrij van kalkaanslag. U dient het apparaat nog minstens 2 x per jaar te ontkalken. Hiervoor kunt u het filter uit schakelen in het programma van uw machine en, om een nare nasmaak te voorkomen, voor het ontkalken het filter uit het apparaat verwijderen. Geschikt voor alle NIVONA Volautomaten Levensduur ± 50 liter

€ 13,99 

Paul van Dillen Cappucinotore reiniger
Paul van Dillen Cappucinotore reiniger. Inhoud: 1 liter

€ 13,99 

Smit & Dorlas Caffè Delicato 1kilo
Het speciale rinse en kruidige karakter van de Oost-Afrika Arabica geeft deze koffie een bijzonder fijne nasmaak. Deze fijne en kwalitatieve melange is langzaam en niet te lang gebrand, waardoor er een optimum tussen aroma en kracht ontstaat. Een fijne basis voor lungo, latte macchiato en koffie verkeerd. Krachtigheid: **** 100% Certified Coffee* Deze gecertificeerde koffie wordt ecologisch verantwoordelijk geteeld met respect voor het regenwoud, de medewerkers en de dieren op en rond de plantage. Rainforest Alliance heeft als doel om ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen.

€ 23,50 

Paul van Dillen Snelontkalker
Snelontkalker voor espresso-/koffieapparaten.Ook geschikt voor diverse andere apparaten. Inhoud 1 liter.

€ 10,99