JURA Z10 Signature Line Aluminium Dark Inox (EA)

€ 2.999,00 

Productnummer: 15368
Productinformatie "JURA Z10 Signature Line Aluminium Dark Inox (EA)"

Nu met Paul van Dillen Cadeaukaart t.w.v. € 229,-

Wilt u uw Jura koffiemachine inruilen?
Dan maken we een passend voorstel zonder Paul van Dillen Cadeaukaart.


Wereldprimeur:

De baanbrekende Z10 met P.R.G. voor warme en Cold-Brew-koffiespecialiteiten
Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast. Bovendien heeft JURA het geavanceerde Cold Brew Process ontwikkeld – in de waarste zin van het woord een verfrissende top-innovatie. Daarbij wordt koud water onder hoge druk langzaam pulserend door de versgemalen koffie geperst. Het resultaat is een volkomen nieuwe manier om koffie te ontdekken – verfrissend, energiegevend en wonderwel evenwichtig in het aroma.
De superbe premium-volautomaat kan worden bediend via een twee keer zo snel 4,3” touchdisplay en de Blue Crystal Rotary Switch. Het Speciality-Selection-menu en kunstmatige intelligentie zorgen voor een bijzonder eenvoudige en intuïtieve bediening. De technologische quantumsprong wordt weerspiegeld in het sculpturale design. Het convex-concave frontgedeelte is het zichtbare bewijs van de liefde voor het detail en van absolute productieprecisie. De hoogwaardigheid die hieruit spreekt, maakt de Z10 tot een statement van uitstekende smaak.

De nieuwe Product Recognising Grinder (P.R.G.)
Om optimaal maalgoed voor elke afzonderlijke specialiteit te garanderen hebben de ingenieurs van JURA de Product Recognising Grinder (P.R.G.) ontwikkeld. Via de elektronische besturing stelt de precisiemolen zichzelf binnen fracties van seconden individueel in op de vooraf gedefinieerde maalgraad – veel sneller en vaker dan met de hand mogelijk zou zijn. Het spectrum ervan loopt uiteen van zeer fijn voor korte klassiekers tot zeer grof voor extra lange specialiteiten. Daarover hoeft de fijnproever zich echter helemaal het hoofd niet te breken, want de instelling vindt bij elke bereiding volledig automatisch plaats en kan desgewenst dankzij de Aroma Selection vóór elke bereiding nog individueel worden gekozen.

Cold Brew – extreem fris
Dankzij het Cold Extraction Process bereidt de Z10 echte Cold-Brew-specialiteiten. Terwijl veel conventionele koude koffiedranken meestal bestaan uit heet bereide koffie die is afgekoeld, vindt de extractie bij de Z10 plaats met koud water, pulserend, onder hoge druk en met meer grover gemalen koffie. Het resultaat in het kopje is een natuurlijke, energiegevende frisdrank waarin de fruitaroma’s van de koffie voortreffelijk tot hun recht komen, zonder te worden weggedrukt door bitterstoffen. Al het andere zou gewoon koude koffie zijn.

Zetgroep generatie 8
De zetgroep is het hart van elke volautomaat. Voor de Z10 heeft JURA de achtste generatie zetgroepen geconstrueerd. Met zijn unieke 3D-bereidingstechnologie zorgt deze ervoor dat op meerdere niveaus gelijkmatig water door de koffiepoeder stroomt. Hierdoor wordt het maximale uit het aroma gehaald; bij warme specialiteiten even goed als bij de Cold Brew.

Duurzame elegantie
Het design en de bewuste keuze voor de juiste materialen dragen actief bij aan de duurzaamheid van een product. Op die manier wil JURA inzetten op een vormgeving die de eigenaren trots maakt op hun bezit en na vele jaren nog fris en modern overkomt. Compromisloze kwaliteit, hoogwaardige, duurzame materialen en uiterste precisie in de verwerking zorgen gedurende de gehele levensduur van de machine voor hoogstaand culinair en esthetisch genot. Het complexe convex-concaaf gevormde aluminium front getuigt van ambachtelijke fabricagekunst op het hoogste niveau. Het waterreservoir in het chique golfdesign en de harmonieus vormgegeven filterbehuizing zijn maar twee voorbeelden van de liefde voor elk vermeend klein detail. En wie de Z10 aanraakt, begrijpt pas echt wat JURA onder hoogwaardigheid verstaat.

4th argument to the signature line only:
Luxe in optima forma
Voor de Signature Line verwerkt JURA massieve, drie millimeter dikke aluminiumplaten tot het front- en bovengedeelte. In ingewikkelde stappen krijgt het uitgangsmateriaal het karakteristieke »gezicht« van de Z-serie. In het elektrolytische proces van anodiseren wordt het oppervlak verduurzaamd. De kleur accentueert het typische karakter van het materiaal én de vormgeving. Een kopjesplateau van zwaar, verchroomd zinkspuitgietwerk maakt de gedistingeerde look van de Z10 Signature Line compleet.

Voordelen in één oogopslag:
Product Recognising Grinder (P.R.G.) met bliksemsnelle, automatische instelling van de maalgraad voor elke koffiespecialiteit
- Cold-Brew-koffiespecialiteiten met één druk op de knop dankzij innovatief Cold Extraction Process
- Zetgroep generatie 8 met 3D-bereidingstechnologie voor ultieme ontplooiing van het aroma
- Hoogwaardig doorlopend design met convex-concaaf gevormd front, waterreservoir in golfdesign en weldoordachte details

TECHNISCHE GEGEVENS
In hoogte verstelbare combi-uitloop 78 – 150 mm / 24 – 50 mm
Inhoud waterreservoir 2,4 l
Inhoud bonenreservoir 280 g
Koffieresidubak (max. porties) 20
Kabellengte 1,1 m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450W
Stroom 10 amp
Stand-byvermogen 0 watt
Gewicht 13 kg
Breedte 32 cm
Hoogte 38 cm
Diepte 45 cm

JURA Kopjeswarmer
Allesbehalve koude koffie ...  Warm begeerd en warm genoten – zo smaakt koffie het lekkerst. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goed voorverwarmde kopjes. Immers, als warme koffie in koude porseleinen kopjes wordt geschonken, gaat veel warmte verloren. Te veel warmte.  In voorverwarmde kopjes daarentegen kan het heerlijke bouquet zich volledig ontplooien. Met de elegante en slanke kopjeswarmer biedt JURA de ideale aanvulling op elke volautomaat. Twee verwarmingselementen houden de kopjes constant op een temperatuur van ca. 55°C, wat ideaal is voor de bereiding van zowel een krachtige espresso als een met melkschuim bekroonde cappuccino. Bovendien beschikt de kopjeswarmer over een passief verwarmd aluminium kopjesvak aan de bovenzijde. Optimale opbergruimte De slank vormgegeven kopjeswarmer beschikt over twee laden met een modern dempingssysteem voor licht en geruisloos sluiten. De capaciteit van de kopjeswarmer is optimaal afgestemd op huishoudelijk gebruik en is geschikt voor kopjes met een diameter van maximaal 90 mm en een hoogte van 110 mm. Op elke etage is plaats voor naar keuze 5 espressokopjes (Ø 57 mm), 4 koffiekopjes (Ø 66 mm) of 6 cappuccinokopjes (Ø 90 mm). Extra opbergruimte biedt het kopjesvak bovenaan.  Warme kopjes op het juiste moment Met de programmeerbare in- en uitschakeltijd bewijst de moderne kopjeswarmer diens eco-intelligentie. De kopjeswarmer kan uitermate eenvoudig aan uw wensen worden aangepast, zodat de kopjes precies op het juiste tijdstip voorverwarmd worden waarop u van uw ochtendkoffie wilt genieten. Als geen uitschakeltijd wordt geprogrammeerd, wordt het intelligente apparaat na 12 uur automatisch uitgeschakeld.

€ 219,00 

JURA Cool Control 0.6 l Zwart
Cool Control – Optimaal gekoeld, perfect geserveerd Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Niet alleen het gehemelte van elke koffieliefhebber wordt dankzij de innovatieve melkkoeler op en top verwend, ook het veeleisende oog geniet mee. Melk gekoeld tot de ideale temperatuur van 4 °C in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden vormt de waardevolle basis voor de bereiding van talloze trendy koffiespecialiteiten met melk. Een elegant design in langwerpige vorm, robuuste materialen en hoogwaardige details van aluminium in combinatie met optimaal bedieningscomfort maken van de Cool Control het perfecte accessoire van elke koffie-volautomaat.Optimaal gebruik van de ruimte Dankzij het elegante design van de Cool Control wordt de ruimte optimaal benut. De innovatieve melkkoeler met zijn slanke vormen past perfect ook in smalle hoeken van de keuken en kan overal gemakkelijk tussen worden gezet.Elegant design De Cool Control is in de klassieke JURA look gehouden. Fraaie materialen, een afdekking van hoogwaardig, 1,5 mm dik roestvrij staal en elegante ventilatieopeningen maken het design van de Cool Control compleet. Met zijn heldere, gereduceerde vormentaal past de Cool Control 0,6 l bij elke volautomaat van JURA.Perfecte melkresultaten Vers melkschuim met fijne poriën voor hippe trendy drankjes als flat white lukt steeds perfect met de Cool Control. De reden daarvoor is dat de melk constant op een optimale 4 °C gekoeld wordt gehouden. De niveauaanwijzing zorgt ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen.Eenvoudige hygiëne De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen tussen melkhouder, melkslang en melkpijpje. Verbindingen kunnen in een handomdraai worden omgezet, waardoor zowel bij de bereiding van de koffiespecialiteit met melk als bij de aansluitende automatische melksysteemreiniging optimale melkhygiëne is gegarandeerd. Roestvrijstalen houder, aanzuiglans en adapter zijn geschikt voor de vaatwasmachine en kunnen dus zonder moeite perfect worden gereinigd.

€ 199,00 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  Z8 Z6 J6 / J600 S8 / S80 E8 E8 Chrome (Modeljaar 2015) GIGA X8cG2 / X8G2 GIGA X3cG2 / X3G2 X8 X10 WE8 (Modeljaar 2019)  Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP1 of HP2.

€ 22,99 

JURA Claris Smart+ filterpatroon
De intelligente waterfilter met een plus Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. Met CLARIS Smart+ brengt JURA nog een omwenteling in de waterfiltratie teweeg. De technologie van de waterfilter zorgt voor een plus aan hygiëne in de koffie-volautomaat – en wel al in het waterreservoir. Met CLARIS Smart+ verhoogt u de bescherming, de productveiligheid en de levensduur van uw koffie-volautomaat. Voor elke dag perfect koffiegenot. De CLARIS filterpatroon beschikt aan zijn onderkant bovendien over een depot met natuurlijke actieve bestanddelen die het water in het reservoir stabiliseren en daarmee kalkafzettingen aan de reservoirbodem verminderen. Dit werkt geheel zonder extra energie of inwerking, maar alleen door de natuurlijke beweging van het water in het reservoir, waardoor het steeds licht door het depot stroomt. Nog steeds filtert het bovenste deel van de CLARIS filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het tegenstroomprincipe precies de benodigde hoeveelheid water voor een perfect kopje koffie. Dankzij RFID-technologie herkent de volautomaat bovendien of een filter is geplaatst en activeert hij automatisch de juiste modus. Voortdurend verzamelt hij informatie over het filtergebruik en meldt hij wanneer de filter is uitgewerkt. Hierdoor is niet alleen de filtervervanging ongekend eenvoudig, maar is CLARIS Smart+ eveneens in staat om effectief te functioneren. Het plus aan hygiëne en reinheid CLARIS Smart+ vult het beproefde professionele tegenstroomprincipe, waardoor bij elke koffiebereiding exact de benodigde hoeveelheid water wordt gefilterd, aan met een depot met natuurlijke actieve bestanddelen. Het plus: door zijn natuurlijke beweging stroomt het water altijd licht door dit depot en wordt het water door het contact gestabiliseerd. Dit leidt tot minder kalkafzettingen en zorgt voor maximale reinheid van het waterreservoir. Geschikt voor elk type leidingwater Dankzij de innovatieve formule kunnen de filterpatronen wereldwijd met elk type leidingwater worden gebruikt. Het uiterst effectieve granulaat filtert kalk steeds op de optimale hoeveelheid (zelfs bij een lage waterhardheid) en reduceert schadelijke en smaakbedervende stoffen zoals chloor op ongekend efficiënte wijze. Mineralen en fluoriden, die als belangrijke smaakgevers fungeren, blijven daarbij behouden. De optimale kalkstabilisatie al in het waterreservoir en de efficiënte filtering bij de koffiebereiding zorgen voor beste hygiëne en optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma. Automatische filterdetectie Om een dialoog tussen filter en volautomaat mogelijk te maken, maakt JURA gebruik van moderne RFID-technologie. Elke koffiemachine met het intelligente watersysteem (I.W.S.®) herkent automatisch wanneer een filter wordt geplaatst, schakelt zelfstandig om naar filterbedrijf en start de spoeling. Als de filter bijna is opgebruikt, wijst de volautomaat erop dat de filter binnenkort moet worden vervangen. Als de filter niet wordt vervangen, activeert het apparaat het ontkalkingsproces. Na overeenkomstig gebruik verschijnt het verzoek tot ontkalking. De ontkalking kan echter alleen bij een verwijderde filter worden uitgevoerd. Een verkeerde behandeling als gevolg van misverstanden behoort hierdoor tot het verleden. Gun uzelf en uw JURA volautomaat de CLARIS Smart+ en overtuig uzelf van de vele voordelen. Ervaar unieke hygiëne en volmaakt koffiegenot in een nieuwe dimensie.Claris Smart waterfilters worden gebruikt in de volgende machines:JURA D-serie:JURA D4JURA D6JURA D60JURA E-serie:JURA E4JURA E6JURA E60JURA E8JURA E80JURA Ena-serie:JURA Ena 4JURA Ena 8JURA J-serie:JURA J6JURA J8JURA S-serie:JURA S8JURA S80JURA Z-serie:JURA Z6JURA Z8JURA Z10JURA GIGA:JURA GIGA 6JURA GIGA 10

€ 15,49 

JURA 3 in 1 reinigingstablet
Reiniging, onderhoud en bescherming in één Voor gelijkblijvend perfecte koffiekwaliteit zijn een optimaal onderhoud van uw volautomaat en hygiënische omgang met melk, koffie en water beslissend. Voor een ongecompliceerd onderhoud beschikt elke volautomaat van JURA over een onderhoudsvrije zetgroep, die zichzelf met één druk op de knop reinigt. De originele JURA reinigingstabletten met hun al talloze malen bewezen effectiviteit worden door ons laboratoriumteam constant geoptimaliseerd en verder ontwikkeld. De nieuwe 3 in 1 reinigingstablet als innovatief resultaat van intensief onderzoek biedt nu nog betere resultaten door een extra beschermingsfase die uw volautomaat duurzaam beschermt tegen mineraalafzettingen. Het gebruik blijft daarbij onverminderd eenvoudig. Zo werkt het reinigingsproces Het reinigingsproces start u heel eenvoudig met één druk op de knop. Fase 1: Reiniging Zetgroep en bereidingszeef worden grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Daarbij verwijdert de uiterst effectieve formule van de reinigingstablet resten koffievet en -olie die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren. Fase 2: Onderhoud In een tweede fase, de onderhoudsfase, dichten speciale actieve bestanddelen de oppervlakken van de betreffende componenten af en voorkomen zo dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten. NIEUWE fase 3: Bescherming In de nieuw ontwikkelde derde fase beschermen zogeheten complexvormers de volautomaat duurzaam tegen mineraalafzettingen. Het resultaat Met de innovatieve 3 in 1 reinigingstabletten reinigt, onderhoudt en beschermt u uw JURA volautomaat in één keer. Dat zorgt voor hygiënische reinheid, een verlengde levensduur – en perfect koffiegenot, kopje na kopje. Consequent milieuvriendelijk Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA vanouds net zo belangrijk als het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie. Voor de originele reinigingstabletten wordt bij JURA daarom uitsluitend een fosfaatvrije samenstelling gebruikt. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw volautomaat en ontziet tegelijkertijd het milieu.

€ 9,99 

JURA Melksysteemreiniger (minitabletten)
Dankzij de technologie voor microschuim van JURA kunnen koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato of flat white op het allerhoogste niveau worden bereid. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is de melksysteemreiniger in de vorm van minitabs ontwikkeld. In combinatie met het automatische reinigingsprogramma verwijderen ze melkvetten en eiwitten uiterst effectief. De hierdoor altijd hygiënisch schone leidingen garanderen een luchtig en fluweelzacht melkschuimresultaat met fijne poriën. Fosfaatvrij Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA net zo belangrijk als het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA ook voor de originele melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

€ 14,99