JURA Claris Pro White filterpatroon

€ 33,28 

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: 68653
Productinformatie "JURA Claris Pro White filterpatroon"

Met het gebruik van de CLARIS-filterpatroon hebt u steeds vers gefilterd, gezond koffie- en theewater. De patroon werd speciaal voor volautomaten van JURA voor koffiespecialiteiten ontwikkeld, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. 

Hiermee bereikt u drie waardevolle voordelen: 

De garantie dat uw koffiewater voor elk gebruik vers gefilterd is. 

Dankzij vers water en onvervalste aroma’s een ongekende streling van uw gehemelte. 

Uw apparaat wordt altijd ontzien (ontkalken is niet meer nodig). 

CLARIS plus van JURA is hard voor kalk, maar zacht voor uw koffiemachine. 

CLARIS Pro White werkt volgens het professionele doorstroomprincipe en onderscheidt zich door een aanzienlijk hogere filtercapaciteit tot maximaal 300 liter (zie afbeelding). Hierdoor bespaart u tijd en geld, aangezien het filter minder vaak hoeft te worden vervangen. De filterkwaliteit blijft echter behouden. 

Belangrijk 

Om te voorkomen dat de melding voor het vervangen van het filter niet, zoals gebruikelijk, al na 50 liter wordt weergegeven, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van CLARIS Pro White worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van JURA. 

Toepassing 

CLARIS Pro White is uitermate geschikt voor gebruik in alle volautomaten met twee molens van JURA (IMPRESSA X9 Win, IMPRESSA X9 en IMPRESSA X7-S).