ECM Mechanika V Slim

€ 1.899,00 

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 days

Productnummer: E82045
Productinformatie "ECM Mechanika V Slim "

De Mechanika Slim is speciaal gemaakt voor de kleinere keuken/woonkamer.
Zodat de eigenaar van een stadsappartement het niet met minder hoeft te doen.
Minder breed, even groots. Mechanika Slim.
In alles een ECM, maar slanker. 

Boiler: Enkele boiler 

Pomp: Vibratie pomp 

Warmtewisselaar: Ja 

Heet waterkraan: Ja 

Watertank: 2,8 liter 

Product lengte (cm): 44.5 

Product breedte (cm): 25 

Product hoogte (cm): 39.5 

Product gewicht (kg): 20.2

ECM Molen C-Manuele 54
De stijlvolle machine is niet alleen vanwege de ongelofelijk lage prijs toegankelijk. Hij past namelijk, vanwege het minimalistische design, ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine! Specificaties:  - Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering- 235 Watt motorsnelheid- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

€ 519,00 

ECM Molen C-Manuele 54 Antraciet
De krachtige C-Manuale 54 bonenmolen is zeer snel, accuraat, stil en toch compact! Hij past vanwege zijn minimalistische design ook nog eens perfect bij iédere ECM Espressomachine!Eenvoudige bediening, snelle malingDe machine is eenvoudig middels kleine stappen in te stellen. De roestvrijstalen maalschijven van 54 mm zorgen voor een snelle maling van de koffie.Maalt direct in filterhouder De gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder en vermijdt hierdoor verspilling.Specificaties: - Roestvrijstalen maalschijven van 54 mm voor snel malen van koffie- 8 seconden vermalingstijd voor je perfecte espresso-dosering- 235 Watt motorsnelheid- Eenvoudig in te stellen, in kleine stappen- Antistatisch rooster: de gemalen koffie valt rechtstreeks in de filterhouder, en vermijdt verspilling

€ 549,00 

ECM Uitklopbak met lade smal
Deze ECM uitklopbak met smalle lade is uitgevoerd in RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. Deze lade is al extra smal maar door de molen op de uitkloplade te plaatsen bespaar je nog meer ruimte!De afmetingen zijn: 140mm x 240mm x 90mm (breedte x diepte x hoogte)

€ 159,00 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 69,95 

ECM Tampingmat leder
Het perfecte premium kwaliteit accessoire voor schoon werken. De tampingmat beschermt zowel de filterhouder als het werkoppervlak, ideaal!

€ 36,50 

ECM Melkkannetje, 60 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk perfect kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit ECM RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit.Inhoud: 60 cl.

€ 29,95 

ECM Latte Macchiato glas
Schenk de perfecte Latte Macchiato in de glazen van ECM. Inhoud 33 cl.

€ 4,95 

ECM Espresso Glas
Schenk de perfecte Espresso in de glazen van ECM. Inhoud 9 cl.

€ 3,95