ECM Classika II PID

€ 1.579,00 

Productnummer: E81084
Productinformatie "ECM Classika II PID"

Met de ClassikaII PID creëert u zelfs in de kleinste keuken de sfeer van een Italiaanse koffiebar. Deze compacte single-boiler espressomachine biedt hoge prestatiesen zorgt zo voorde perfecte koffie en espresso. ECM onderscheidt zich door het gebruik van de best mogelijke onderdelen. De hoogglans gepolijste behuizing straalt al kwaliteit uit, en dan hebben we het nog niet eens over de doorontwikkelde E61 zetgroep, de geïsoleerde boiler en de cool-touchstoomkraan. 

De koppenwarmer is gemakkelijk afneembaar zodat het 2,8 liter waterreservoir moeiteloos te vullen is. 

Een klassieker in het herkenbare tijdloze en elegante design van ECM. 


• Klassieke hoogglanzende drukgroep van massief messing 

• Gepantserd verwarmingselement uit Incoloy800 

• Afneembare koppenwarmer 

• Handmatig instelbare druk

 • Hoogwaardige 0,5 liter koperen doorstroom boiler 

• Koperen leidingen met messing koppelingen 

• Uitneembaar waterreservoir met een inhoud van 2,8 liter 

• Manometer ter controle van de pompdruk 

• Hoogvermogen 15 Bar vibratiepomp 

• Geluidsarme werking 

• Ergonomische filterdrager voor optimale balans 

• Metalen schakelaars en controlelampen (aan/uit, stoom en heet water) 


%
Ascaso i-steel i-1 Bonenmaler RVS 250W met Timer
De Ascaso I-1 is uitgevoerd met een traploze instelling. Hierdoor kunt u elke gewenste maalgraad krijgen. Zo haalt u altijd het beste uit uw koffie en uw machine. De grote vlakke maalschijven van 54 mm en de krachtige motor van 250 Watt zorgen voor een perfecte espressomaling. Alle knoppen zitten op logische plekken, zodat de maler zich makkelijk laat bedienen. Verse koffie direct in uw filterdrager. Druk met uw filterdrager tegen de knop onder de uitloop en de maler begint te malen. De verse koffie wordt direct in uw filterdrager gedoseerd. In het bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt. Professioneel Maalhuis Alle I-steel modellen gebruiken de I-1 maalgroep. In de modellen is het maalgedeelte gemaakt van speciaal gehard staal. Dit is hetzelfde staal dat wordt gebruikt in professionele koffiemolens met hoge prestaties. Professionele Maalgroepen Zowel de maalgroepen van het model I-1 als I-2 staan ​​garant voor professioneel vermalen van espresso’s. Het I-1-model biedt een hogere slijpsnelheid (motor van 250 W) en is stiller dan de I-2 (motor van 175 W). I-1 model: De maalgroep is gemaakt van messing, terwijl de maalschijven van staal zijn (diameter 54 mm).Specificaties Micrometrische Aanpassing Het micrometrische afstelsysteem zorgt voor een maximale afstelling van de maalgraad. Garandeert een perfecte aanpassing aan elk soort koffie- of espressomachine. Hoogwaardige maling in een kleiner formaat. Draaiknop Maalgraad De molen heeft een limietsysteem voor espresso’s, met hulp bij het afstellen voor de gebruiker. In slechts enkele seconden is het perfecte maalstand gevonden. Maalgraadaanduiding De maalgraadaanduiding maakt het mogelijk om de maling te bekijken die in alle modellen is geselecteerd. Het is gemaakt van roestvrij staal en is laser geëtst. Electronische Timer Deze I-1 heeft elektronische timer. Dit betekent dat de gewenste hoeveelheid kan worden gemalen door de molen in te stellen. Dit maakt het gebruik van de molen nog gemakkelijker en garandeert de exacte hoeveelheid koffie. Afmetingen bxhxd 120x340x225 mm Inhoud bonenreservoir 250 gram Vermogen (i-1) 250W Gewicht 5 kg Maalschijven (i-1) vlak Ø54mm Toerental (i-1) 700 rpm Dispenser nee Timer Garantie 2 jaar Kleur glanzend RVS

€ 369,00  € 449,00 

ECM Melkkannetje, 60 cl.
Een goede melkkan zorgt ervoor dat je de melk perfect kunt uitschenken op de espresso, of in het latte macchiato glas. Mooie kwaliteit ECM RVS kannen met de juiste vorm en schenktuit.Inhoud: 60 cl.

€ 29,95 

ECM Tamper Vlak ø58mm
Deze ECM tamper ligt perfect in de hand en zorgt deze voor de juiste druk. Dit komt door het gewicht en het bakelieten handvat.

€ 69,95 

Cafelat Tamping Mat - Hoek
Deze tampingmat met hoek mag niet ontbreken aan de espresso-uitrusting. Het zorgt er onder andere voor dat de filterdrager niet verschuift tijdens het aandrukken van de koffie. Daarnaast beschermt het de uitlopen van de filterdrager en het werkblad.Specificaties: Materiaal: Rubber Afmetingen: 21 x 14,5 cm, Overhang 4cm Kleur: Zwart Gewicht: 430 gram

€ 30,95 

ECM Gran Crema Filterdrager schuin met Zeef
Hoogwaardige filterdrager voor een perfecte cremelaag.

€ 79,95 

ECM Uitklopbak Hoogglans RVS
Deze uitklopbak is uitgevoerd in hoogglans RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. 

€ 84,95 

ECM Uitklopbak rond
Deze uitklopbak is uitgevoerd in geborsteld RVS. De klopstok is uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. 

€ 79,95 

ECM Espresso Glas
Schenk de perfecte Espresso in de glazen van ECM. Inhoud 9 cl.

€ 3,95