Ascaso i-steel i-1 Bonenmaler RVS 250W met Timer

€ 369,00 

% € 449,00  (17.82% bespaard)
Productnummer: 8
Productinformatie "Ascaso i-steel i-1 Bonenmaler RVS 250W met Timer"
De Ascaso I-1 is uitgevoerd met een traploze instelling. Hierdoor kunt u elke gewenste maalgraad krijgen. Zo haalt u altijd het beste uit uw koffie en uw machine. De grote vlakke maalschijven van 54 mm en de krachtige motor van 250 Watt zorgen voor een perfecte espressomaling. Alle knoppen zitten op logische plekken, zodat de maler zich makkelijk laat bedienen.
Verse koffie direct in uw filterdrager. Druk met uw filterdrager tegen de knop onder de uitloop en de maler begint te malen. De verse koffie wordt direct in uw filterdrager gedoseerd. In het bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt.

Professioneel Maalhuis
Alle I-steel modellen gebruiken de I-1 maalgroep. In de modellen is het maalgedeelte gemaakt van speciaal gehard staal. Dit is hetzelfde staal dat wordt gebruikt in professionele koffiemolens met hoge prestaties.

Professionele Maalgroepen
Zowel de maalgroepen van het model I-1 als I-2 staan ​​garant voor professioneel vermalen van espresso’s. Het I-1-model biedt een hogere slijpsnelheid (motor van 250 W) en is stiller dan de I-2 (motor van 175 W).

I-1 model:
De maalgroep is gemaakt van messing, terwijl de maalschijven van staal zijn (diameter 54 mm).Specificaties

Micrometrische Aanpassing
Het micrometrische afstelsysteem zorgt voor een maximale afstelling van de maalgraad. Garandeert een perfecte aanpassing aan elk soort koffie- of espressomachine. Hoogwaardige maling in een kleiner formaat.

Draaiknop Maalgraad
De molen heeft een limietsysteem voor espresso’s, met hulp bij het afstellen voor de gebruiker. In slechts enkele seconden is het perfecte maalstand gevonden.

Maalgraadaanduiding
De maalgraadaanduiding maakt het mogelijk om de maling te bekijken die in alle modellen is geselecteerd. Het is gemaakt van roestvrij staal en is laser geëtst.

Electronische Timer
Deze I-1 heeft elektronische timer. Dit betekent dat de gewenste hoeveelheid kan worden gemalen door de molen in te stellen. Dit maakt het gebruik van de molen nog gemakkelijker en garandeert de exacte hoeveelheid koffie.

Afmetingen bxhxd 120x340x225 mm
Inhoud bonenreservoir 250 gram
Vermogen (i-1) 250W
Gewicht 5 kg
Maalschijven (i-1) vlak Ø54mm
Toerental (i-1) 700 rpm
Dispenser nee
Timer
Garantie 2 jaar
Kleur glanzend RVS