Ascaso i-Steel i-2 Bonenmaler 175W RVS

€ 319,00 

% € 369,00  (13.55% bespaard)

Niet op voorraad

Productnummer: 9
Productinformatie "Ascaso i-Steel i-2 Bonenmaler 175W RVS"

De Ascaso I-2 is uitgevoerd met een traploze instelling. Hierdoor kunt u elke gewenste maalgraad krijgen. Zo haalt u altijd het beste uit uw koffie en uw machine. De conische maalschijven van 38 mm en de goede motor van 175 Watt zorgen voor een prima espressomaling. Alle knoppen zitten op logische plekken, zodat de maler zich makkelijk laat bedienen.

Verse koffie direct in uw filterdrager. Druk met uw filterdrager tegen de knop onder de uitloop en de maler begint te malen. De verse koffie wordt direct in uw filterdrager gedoseerd. In het bonenreservoir kunt u 250 gram koffiebonen kwijt.


Chrome Uitgiftetuit

Ascaso heeft dit element opnieuw ontworpen in het hele assortiment koffiemolens. Een stuk van hoge kwaliteit op zowel mechanisch als esthetisch niveau. Garandeert een perfecte val in het midden van de filterhouder met een professionele en aantrekkelijke afwerking.


Micrometrische Aanpassing

Het micrometrische afstelsysteem zorgt voor een maximale afstelling van de maalgraad. Garandeert een perfecte aanpassing aan elk soort koffie- of espressomachine. Hoogwaardige maling in een kleiner formaat.


Draaiknop Maalgraad

De molen heeft een limietsysteem voor espresso’s, met hulp bij het afstellen voor de gebruiker.
In slechts enkele seconden is het perfecte maalstand gevonden.


Specificaties

Afmetingen bxhxd 120x340x225 mm

Inhoud bonenreservoir 250 gram

Vermogen (i-2) 175 Watt 

Gewicht 5 kg

Maalschijven (i-2) conisch Ø38mm 

Toerental (i-2) 1200 rpm 

Dispenser nee

Timer Optioneel

Garantie 2 jaar

Kleur hoogglans RVS